.

.

За Ipad 10-Та Генерација Случај за Ipad 10.9 Случај BFSEROBJ Лесен Прилагодлив Држач Паметен Заштитен Капак Со Автоматско Будење/Таблет За Спиење за  iPad 10.9 Инчи 2022-Кученце Куч?

За Ipad 10-Та Генерација Случај за Ipad 10.9 Случај BFSEROBJ Лесен Прилагодлив Држач Паметен Заштитен Капак Со Автоматско Будење/Таблет

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

€Компатибилен со Ipad 109 Случај Z - Таблет Случај Специјално Дизајниран за Ipad 10-Та Генерација 10.9 инчен 2022 Модел На Ослободување : A2757 A2777.Проверете го дното на таблетот за да го пронајдете бројот на моделот. ●Сеопфатна заштита-Премиум стп кожа со мека внатрешност без гребење нуди одлична заштита секојдневната употреба, помага да се заштити таблетот од секојдневно абење и случајни капки,внатрешниот слој обезбедува добра дисипација на топлина и отпорност на удари,може да го заштити вашиот таблет од прегревање. ●Автоматско Будење/Спиење - За Ipad Случај од 10-Та Генерација Со Вградена магнетна лента обезбедува функција за спиење/будење, автоматски се буди или го става вашиот таблет да спие кога капакот е отворен и затворен за да се зголеми траењето на батеријата. ●Прилагодливо Стоење q - За Ipad 10.9 Случај ви овозможува безбедно да го прилагодите таблетот на повеќе агли, ги ослободува вашите раце, можете да изберете да гледате филмови,да играте игри и да разговарате преку интернет, а вашата работа и студија да обезбедат најудобно искуство. €Прецизни Исечоци q-За Ipad 10.9 Инчен Случај Лесен пристап До сите порти на таблетот,совршени исечоци за камери,звучници, блиц и микрофони и други карактеристики без да мора да го отстраните куќиштето од таблетот. ❥Компатибилност : ღThis Таблета Случај Наменети за i Pad 10 генерација 10.9 инчен 2022 Ослободување Модел:A2757/A2777 Не одговара за каква било друга ipad таблети ❥Прилагодливи Стои ღfor i Pad 10.9 Случај има функција на постојаната поддршка за i Pad 10 Генерација Случај Може да се направи најмногу удобно прилагодување според различни агол на гледање барања Изберете оваа таблета случај да се донесе на вашиот живот Повеќе погодност ❥Сеопфатна Заштита ღ за i Pad 10.

Други карактеристики

Најдобри понуди