.

.

Џојлоадинг Педалата Градите Експандер Седат Прозорци Се Протега Абдоминална Обука Нога Повлечете Бодибилдинг Слабеење Вежба Влечење Ремен Јаже Прилагодливи 4 От?

Џојлоадинг Педалата Градите Експандер Седат Прозорци Се Протега Абдоминална Обука Нога Повлечете Бодибилдинг Слабеење Вежба Влечење Ремен Јаже

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Флексибилен, компактен и лесен Не е лесен за кршење и лесен за носење. Димензии : 28,5*15*8см. 4 ТПЕ латекс цевки, висока еластичност и добар квалитет, одлично за долготрајна употреба. ПЕДАЛАТА ЕВА пена, без мирис, здрав и еколошки материјал. Градите на педалата за разлика од обичните гради можат само да ја пробаат мускулната група на раката и градите, но исто така и половината. Во исто време, педалот е постабилен и безбеден. Во процесот на вежбање обрнете внимание на униформа сила, не одеднаш зголемување или забавување. Во секое време насекаде : Дома, хотелски соби, канцеларии, па дури и на отворено Во Секое време, каде и да сакате да започнете спортски настан или спорт што го сакате, многу е лесен за носење и мала пренослива теретана. Совршен домашен тренинг за сила. Определување на производот : Категорија На Производи : Граден Материјал за Педали : TPE+NBRDimensions : 28,5*15*8cm Applicable сцена : Спортски тренд, фитнес тело, фитнес опрема совети за фитнес : не јадете 30 минути пред тренингфункција : Фитнес, Слабеењеизработени од гумен латекс со врвен квалитет и нема да се истегнуваат премногу.

Други карактеристики

Најдобри понуди