.

.

Универзална решетка за решетки за црна боја 22 инчи, 17 -инчен таблета решетка, преносен штанд/табела за Blackstone 17, 22 инчи додатоци за решетки, Charbroil, Propan Tabletop Griddle, прилаг?

Универзална решетка за решетки за црна боја 22 инчи, 17 -инчен таблета решетка, преносен штанд/табела за Blackstone 17, 22 инчи додатоци

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Универзална решетка за решетки за Blackstone 22 инчи, 17 -инчен таблета решетка, преносен штанд за скара/табела за Blackstone 17, 22 инчи додатоци за решетки, Charbroil, Propan Tabletop Griddle, прилагодливи нозе Прилагодливата таблета за решетки е совршено компатибилна со Blackstone 17 инчи, 22 инчи таблета решетка на решетката. Преклопен дизајн, можете да го преклопите во аголот кога не го користите, лесно е да го земете со вас кога одите на кампување на отворено, и може да ви обезбеди простор за готвење без разлика каде сте. Нозете на табелата се прилагодливи, можете да се прилагодите на потребната висина според вашите потреби и секогаш да ја одржувате рамнотежата за да обезбедите безбеден BBQ. Направено од силен и издржлив метален материјал, има супер капацитет за носење на оптоварување, а специјалниот дизајн е преклопен, што е совршен натпревар со тавата за печење на таблети. Универзална решетка за решетки за Blackstone 22 инчи, 17 -инчен таблета решетка, преносен штанд за скара/табела за Blackstone 17, 22 инчи додатоци за решетки, Charbroil, Propan Tabletop Griddle, прилагодливи нозе. Прилагодливата таблета за решетки е совршено компатибилна со Blackstone 17 инчи, 22 инчи таблета решетка на решетката. Преклопен дизајн, можете да го преклопите во аголот кога не го користите, лесно е да го земете со вас кога одите на кампување на отворено, и може да ви обезбеди простор за готвење без разлика каде сте. Нозете на табелата се прилагодливи, можете да се прилагодите на потребната висина според вашите потреби и секогаш да ја одржувате рамнотежата за да обезбедите безбеден BBQ.

Други карактеристики

Најдобри понуди