.

.

Аквариумски Аквариумски Резервоар За Аквариум Чакал За Чистење Вакуум, Аквариумска Менувач На Вода Со Сифонска Пумпа, Чистач На Резервоари, Комплет За Чистење Сиф?

Аквариумски Аквариумски Резервоар За Аквариум Чакал За Чистење Вакуум, Аквариумска Менувач На Вода Со Сифонска Пумпа, Чистач На Резервоари,

DEN 131.20

Количина на стоки
Тековен

Честата Промена На Водата Обезбедува Здрава Животна Средина За бета-Без промена на водата, може да доживеете дека вашата територијална риба живее под стрес Но, со комплетот за сифон со кратка млазница од Сунгроу, можете да го правите тоа често и нема да ви одземе многу време. Овој систем без истурање е направен од висококвалитетен за да не дозволи аквариумските риби да се повредат, па дури и да се нарушат додека се користи за пренос на вода. Рутинското Одржување Е Лесно-секој чистач на подлогата на резервоарот Sun Grow betta Splendens доаѓа со кратка млазница со мрежа на млазницата, флексибилни стандардни цевки, сијалица за работа/пумпа и црево за празнење. Иако сите овие делови може да се прилагодат и модифицираат според вашите потреби, сијалицата за работа или рачниот стартер е единствената компонента што ја издвојува од другите слични артикли на пазарот. Добро Чување Аквариум На Вашиот Праг-нема повеќе собирање валкана вода со кофичка; тоа може да биде неуредно. Комплетот За Аквариумска Пумпа Sun Grow е систем со рачен контролер кој ви помага ефикасно и брзо да го исчистите резервоарот со тоа што ќе ги имате карактеристиките што дефинитивно ви се потребни! Ова е погодно за одржување и слатководни и морски резервоари за риби. Секој дел е прецизно дизајниран да ви го даде најдоброто искуство за расчистување на аквариумот што веројатно можете да го имате. 2-Минути До Поставување-кратката карактеристика на Млазницата На Сангроу аквариумскиот песок и средството за чистење подлоги е совршена кога сакате да ја надополните или исцедите водата од резервоарот.

Други карактеристики

Најдобри понуди