.

.

Масло од миризба од бамбус - миризливо масло од премиум одделение - 100мл/3.3oz

Масло од миризба од бамбус - миризливо масло од премиум одделение - 100мл/3.3oz

DEN 303.20

Количина на стоки
Тековен

3,3 мл стакло килибарско шише со лесно дистрибуција на евра -капнување (капнувач вметнување во шише) капа Препорачаната употреба на ова мирисно масло е за дифузија на домови и автомобили; разредени во формулациите за нега на телото; Производи за чистење на свеќи; и постојни незнаени производи. Не за внатрешна употреба или производство на мелем за усни. Овој производ не треба да се користи неразреден. Со повеќе од 30 години во индустријата, нашиот магистерски парфимер на ИФРА создава високо концентрирани, фталат бесплатни, подобрени формулации за употреба во домашни и тематски апликации. Овој производ е масло од мирис и, како таков, нема терапевтска вредност. Наменет е само за козметика и домашна употреба. Флеш точка> 200. Веган; Без суровост; Без глутен. 3,3 мл стакло килибарско шише со лесно дистрибуција на евра -капнување (капнувач вметнување во шише) капа. Препорачаната употреба на ова мирисно масло е за дифузија на домови и автомобили; разредени во формулациите за нега на телото; Производи за чистење на свеќи; и постојни незнаени производи.

Други карактеристики

Најдобри понуди