.

.

Мелница за Мелење електрични Пилули, Мелење И Прашкасти Мали И Големи Лекови и Витамински Таблети Во Фин Прав, Мелница За Пилули Од Нерѓосувачки Челик Во Прав, Елек?

Мелница за Мелење електрични Пилули, Мелење И Прашкасти Мали И Големи Лекови и Витамински Таблети Во Фин Прав, Мелница За Пилули Од

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

●Едноставно Мелење Qulverize повеќе апчиња одеднаш Со Електрична Мелница Дробилката Мелницата за мелење електрични пилули лесно ги дроби апчињата во ситен прав, што ги прави вашите лекови, витамини и додатоци полесни за голтање и помага при варење и апсорпција. ●Заштеда На напор} електронскиот пулверизатор во прав е одличен за постарите возрасни лица и оние со артритис или послаби зафати, помагајќи им да можат сами да мелат. Едноставно ставете ги вашите големи апчиња и таблети во чашата за дробилката за лекови, заменете ги капаците и притиснете надолу за да ги мелете во една лесна за управување доза. ●Избегнувајте Истурање●машината за дробење повеќе апчиња е изработена од мазен нерѓосувачки челик и има запечатен внатрешен капак за да спречи расфрлање и отпад на парични казни. Мелницата за метални апчиња вклучува и мала четка за бришење на остатоците. ●Повеќекратна Употреба●дробилката за домашни електрични пилули може да се користи не само за мелење апчиња, туку и за дробење зрна кафе, зачини, цели зрна и многу повеќе. Можете исто така да продолжите да го притискате капакот во различна временска должина за да ја контролирате грубата состојба на фино мелење.

Други карактеристики

Item Type:
 Electric Pill Crusher Grinder Material
Operable Categories:
Dry ingredients, medicinal materials, grains, flavorings, beauty
Package List:
1 x Electric Pill Crusher Grinder (with Lid) 1 x Cleaning Brush 1 x Power Line 1 x Manual

Најдобри понуди