.

.

Декоративна послужавник од не'рѓосувачки челик, нордиски стил не'рѓосувачки чаршав за складирање козметика накит плоча за накит за козметика за парфеми клуч за па?

Декоративна послужавник од не'рѓосувачки челик, нордиски стил не'рѓосувачки чаршав за складирање козметика накит плоча за накит за козметика

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Мазна огледална завршница : Секоја површина на оваа зачудувачка метална лента за сервирање има мазна огледало што ќе изгледа апсолутно елегантно, без разлика дали ја користите како домашна декорација или како послужавник за сервиси Складирање на мали предмети : Табелата за складирање е многу погодна за складирање на мали предмети, како што се огледала, свеќи, клучеви, крпи, козметика, парфеми, накит, итн. Трејт од не'рѓосувачки челик : послужавник за нофанер е изработена од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик , неговата површина го прави лесен за 'рѓа и е издржлива; Може лесно да се исчисти со бришење со влажна крпа. Лесно за чување : Концевниот дизајн од не'рѓосувачки челик ги прави складираните предмети да не се лизгаат; Рабовите и аглите на фиоката се тркалезни и мазни без да се стружат раце, така што е безбедно и удобно за употреба и складирање. Топли совети : Лесно се чисти со влажна крпа; Забележете дека не користете тврди предмети за да ја измиете што ќе ја почеша површината. Мазна огледална завршница : Секоја површина на оваа зачудувачка метална лента за сервирање има мазна огледало што ќе изгледа апсолутно елегантно, без разлика дали ја користите како домашна декорација или како послужавник за сервиси. Складирање на мали предмети : Табелата за складирање е многу погодна за складирање на мали предмети, како што се огледала, свеќи, клучеви, крпи, козметика, парфеми, накит, итн. Трејт од не'рѓосувачки челик : послужавник за нофанер е изработена од висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик , неговата површина го прави лесен за 'рѓа и е издржлива; Може лесно да се исчисти со бришење со влажна крпа. Лесно за чување : Концевниот дизајн од не'рѓосувачки челик ги прави складираните предмети да не се лизгаат; Рабовите и аглите на фиоката се тркалезни и мазни без да се стружат раце, така што е безбедно и удобно за употреба и складирање. Топли совети : Лесно се чисти со влажна крпа; Забележете дека не користете тврди предмети за да ја измиете што ќе ја почеша површината.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver S, Silver L, Golden S, Golden L, Rainbow S, Rainbow L(optional)
Large Size:
approx.230*94mm/9.1*3.7in, Small  Size
Weight:
Approx.114g~161g/4oz~5.7oz
Package list:
 
1 * Storage Tray:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди