.

.

ГСДНВ 9 Дупки Преклопни Закачалки За Облека За Решетка За Сушење Облека Мултифункционална Решетка За Облека Организатор На Плакарот Заштеда На Простор Решетка За ?

ГСДНВ 9 Дупки Преклопни Закачалки За Облека За Решетка За Сушење Облека Мултифункционална Решетка За Облека Организатор На Плакарот

DEN 466.88

Количина на стоки
Тековен

*Оваа закачалка може многу да го зачува просторот на вашата гардероба * Чувајте ги вашите кошули, панталони и кошули во добар ред и без брчки . *Флексибилните зглобови на двата краја може да се користат хоризонтално или вертикално. *Цврст пп материјал, удобна гранка со девет дупки, кранот може да ротира 360 степени. *Патеката има вградена тока, која може да се користи хоризонтално и вертикално, и нежно се чува и суши. Опис : *оваа закачалка може многу да го зачува просторот на вашата гардероба.* Чувајте ги вашите кошули, панталони и кошули во добар ред и без брчки .*Флексибилните зглобови на двата краја може да се користат хоризонтално или вертикално.*Цврст пп материјал, удобна гранка со девет дупки, кранот може да ротира 360 степени.*Патеката има вградена тока, која може да се користи хоризонтално и вертикално, и нежно се чува и суши.спецификација : материјал : пластика количина : 1 парче карактеристики : издржлив, заштеда на простор, Лесен За употреба : 33см х 18см х 1,6 см / 12,87" х 7,02" х 0,63" (приближно)Вклучен Пакет : 1 * преклопна закачалка за облекаима Мала Разлика Помеѓу Сликата и Вистинската Ставка Предизвикана од Леснотија, Се Надевам дека Ќе Можете Да Разберете.

Други карактеристики

material:
plastic
Quantity:
1 piece
Features:
durable, space saving, easy to use
Size:
33cm x 18cm x 1.6cm / 12.87 x 7.02 x 0.63 (approximately)
Package Included:
1 * Folding clothes hanger:
There Are Slight Difference Between The Picture and The Real Item Caused by Lightness, Hope You Can Understand :

Најдобри понуди