.

.

Комплет За Алатки за Отстранување на аудио, Комплет За Отстранување Алатки За Автоматско Отстранување Аудио Алатка За Отстранување На Аудио Цд Централната Контро?

Комплет За Алатки за Отстранување на аудио, Комплет За Отстранување Алатки За Автоматско Отстранување Аудио Алатка За Отстранување На

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Не само што може да се користи за расклопување на вашиот автомобил аудио, ако вашиот дом кабинети, кутии и други работи кои треба да се расклопат, исто така, овој сет на алатки може да се користи Практичните алатки за отстранување на облоги се изработени од квалитетен манган челик, нерѓосувачки челик, ПОМ и најлон, со висока цврстина и цврстина. Овој сет на алатки за модификација на автомобили прифаќа ergономски дизајн и е ултра лесен и лесен за држење. Опремен со специјално дизајнирана торба за алат, издржлива и отпорна на абење, лесна за складирање и отстранување на алати и носење. Можете да го ргуубите панелот и да отскокнете од игличките за прицврстување на панелот за да спречите гребнатини, до бојата и недеструктивни за модификација на автомобилот. Повисок квалитет од обичните алатки за расклопување НА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, еколошки, лесни и лесни за употреба. Овој сет на алатки за модификација на автомобили прифаќа ergономски дизајн и е ултра лесен и лесен за држење2. Опремена со специјално дизајнирана торба за алат, издржлива и отпорна на абење, лесна за складирање и отстранување на алати и носење3. Практичните алатки за отстранување на облоги се изработени од квалитетен манган челик, НЕРЃОСУВАЧКИ челик, ПОМ и најлон, со висока цврстина и цврстина4. Можете да го ргуубите панелот и да отскокнете од игличките за прицврстување на панелот за да спречите гребнатини, до бојата и недеструктивни за модификација на автомобилот.

Други карактеристики

Item Type:
Audio Removal Tool Kit
Material:
Nylon, manganese steel, stainless steel, POM
Purpose:
Disassemble the inner panel of the car, instrument panel, audio CD central control area, car terminal cable extractor
Package List:
11 x Crow Plate:
11 x Rubber Sleeve Needle Retractor:
5 x Light Handle Needle Retractor:
6 x Blue Crowbar Tool:
1 x Light Pliers:
1 x 8in Screwdriver:
1 x 6in Screwdriver:
2 x Yellow Scraper:
6 x Wiring Buckle:
1 x Storage Bag:

Најдобри понуди