.

.

Алатка за алатка за дупки со дијаманти за отворање на дијаманти, издржлива цврста професионална преносна, мермерна дупка за порцелански керамички плочки, мермер к?

Алатка за алатка за дупки со дијаманти за отворање на дијаманти, издржлива цврста професионална преносна, мермерна дупка за порцелански

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Отворач на мермерни дупки : Алатка за пробивање на гранит, употреба на декорација на домови Материјал : висококвалитетен дијамант, висока цврстина, силна и издржлива. Универзален : Триаголен стил на крајот на вежбата, постабилно стегање. Погодно : Лесно и погодно за употреба. Примена : Погоден за мермер, керамика, цемент, плочка, итн. Опис : - Отворач на мермерни дупки : алатка за удирање во гранит, употреба на декорација на домови - Материјал : Висококвалитетен дијамант, висока цврстина, силна и трајна - Универзална : Триаголен стил на крајот на крајот на крајот на крајот на крајот на крајот на крајот на крајот Вежбата, постабилно стегање - Погодно : Лесно и погодно за употреба - Примена : Погодна за мермер, керамика, цемент, плочка, итн. Спецификација : - Материјал : Дијамантска шема : 0,6 см/0,24inch0.8cm/0,31inch1cm/0,39inch1 .2cm/0,47inchpackage Вклучува : 1 мермерна вежба за вежбање : Ве молиме, дозволете малку грешки заради рачно мерење и различни монитори.

Други карактеристики

- Material:
Diamond
Size Chart:
0.6cm/0.24inch:
0.8cm/0.31inch:
1cm/0.39inch:
1.2cm/0.47inch:
Package Includes:
1 Marble Drill Bit:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Најдобри понуди