.

.

Questech Decor Car Coasters, Свети Симболи За Јога, Универзална Големина за Држачи За Чаши За Автомобили Со Заштитна Потпора Од Плута, Идеја За Подарок За Роденден, Украсна Бака?

Questech Decor Car Coasters, Свети Симболи За Јога, Универзална Големина за Држачи За Чаши За Автомобили Со Заштитна Потпора Од Плута,

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

ЗАШТИТЕТЕ го ВАШЕТО ВОЗИЛО; Додадете стил во конзолата за автомобили додека ги одржувате вашите држачи за чаши чисти и заштитете ги внатрешните површини од гребнатини, влага и дамки УНИВЕРЗАЛНА ГОЛЕМИНА; нашите подлоги за автомобили се со големина од 2,63 инчи од крај до крај и се дизајнирани да ги соберат повеќето држачи за чаши во просечен автомобил, камион, ТЕРЕНЕЦ, брод или кампер ЗА Р. СОВРШЕНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК; Нашите украсни подлоги за пијалоци прават одличен подарок за загревање на куќата, празници, родендени, подароци за дипломирање и многу повеќе; Одличен акцент на домашен декор за хостирање и забави. ИЗДРЖЛИВ МЕТАЛЕН ФИНИШ; Заштитен со нашата патентирана Технологија За П-Заптивка која обезбедува површина отпорна на гребење, дамки и ' рѓа за долготрајна декоративна метална завршница; Едноставно избришете го со влажна крпа. РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ ВО ВЕРМОНТ; квестех декор пијалок подлоги се направени во САД; површинските ознаки и варијациите на боите се својствени квалитети на нашиот уникатен производствен процес. ЗАШТИТЕТЕ го ВАШЕТО ВОЗИЛО; Додадете стил во конзолата за автомобили додека ги одржувате вашите држачи за чаши чисти и заштитете ги внатрешните површини од гребнатини, влага и дамки. УНИВЕРЗАЛНА ГОЛЕМИНА; нашите подлоги за автомобили се со големина од 2,63 инчи од крај до крај и се дизајнирани да ги соберат повеќето држачи за чаши во просечен автомобил, камион, ТЕРЕНЕЦ, брод или кампер ЗА Р.

Други карактеристики

Најдобри понуди