.

.

Чуксун Телескопски Микрофибер Прашина 3 парчиња Комплет За Чистење Со Продолжен Столб од Нерѓосувачки Челик и 2 Свитливи Перат Еднократно Одвојлива Глава За Чисте?

Чуксун Телескопски Микрофибер Прашина 3 парчиња Комплет За Чистење Со Продолжен Столб од Нерѓосувачки Челик и 2 Свитливи Перат Еднократно

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

●Микрофибер и Столб Од нерѓосувачки Челик Quaster има глави од микрофибер и шенил, меки, издржливи, еколошки и адсорпција Долга рачка е изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик, цврста и мала тежина. Погоден за чистење прашина. ●Долг Пол Што може да се прошири, Прашината Со продолжен столб може да се продолжи од 30 до 100 инчи. Лесно за чистење на тавани, светилки, ролетни и отвори без користење на стол или скала. Заштедете напор, безбедност и заштеда на простор. ●Свиткана Глава ● поудобно Со свитклива флексибилна глава за прашина од микрофибер. Може да се прилагоди на секој агол за чистење на сите видови мртви агли и тешко достапни области. Најдобар помошник за домашни работи. €Перат И Одвојуваат Глава Q чистачот за чистење е еднократно и може да се одвои за перење. Измијте ја главата од микрофибер со топла вода и ставете ја на проветрено место за да се исуши. ●Олеснете Го Чистењето. силниот електростатски микрофибер може лесно да привлече прашина, полен, трошки од колачиња и влакна. Совршен за чистење на таванот, мебелот, автомобилот и електрониката(тастатури, далечински управувачи, вентилатор и камера). ●Микрофибер и Столб Од нерѓосувачки Челик Quaster има глави од микрофибер и шенил, меки, издржливи, еколошки и адсорпција. Долга рачка е изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик, цврста и мала тежина. Погоден за чистење прашина. ●Долг Пол Што може да се прошири, Прашината Со продолжен столб може да се продолжи од 30 до 100 инчи. Лесно за чистење на тавани, светилки, ролетни и отвори без користење на стол или скала. Заштедете напор, безбедност и заштеда на простор. ●Свиткана Глава ● поудобно Со свитклива флексибилна глава за прашина од микрофибер. Може да се прилагоди на секој агол за чистење на сите видови мртви агли и тешко достапни области. Најдобар помошник за домашни работи. €Перат И Одвојуваат Глава Q чистачот за чистење е еднократно и може да се одвои за перење. Измијте ја главата од микрофибер со топла вода и ставете ја на проветрено место за да се исуши. ●Олеснете Го Чистењето. силниот електростатски микрофибер може лесно да привлече прашина, полен, трошки од колачиња и влакна. Совршен за чистење на таванот, мебелот, автомобилот и електрониката(тастатури, далечински управувачи, вентилатор и камера). Време е да ја исчистите вашата куќа за претстојната пролет! Нашата прашина е вашата најдобра десна рака за да го направите вашиот дом чист и јасен! 1.Прашината е 100 кога е целосно продолжена, не се потребни столови или скали додека се брише прашина.Телескопскиот столб од нерѓосувачки челик е цврст, но лесен, нема да се наведнува кога чистите високи површини и ќе ви заштеди енергија.

Други карактеристики

Најдобри понуди