.

.

Fcho Стаклени Вшмукувачки Чаши Тешки Алуминиумски Вакуумски Плочи Рачка За Држач За Стакло Куки За Подигнување На Големо Стакло/Подигач За Вшмукување Плочки/Подвиж?

Fcho Стаклени Вшмукувачки Чаши Тешки Алуминиумски Вакуумски Плочи Рачка За Држач За Стакло Куки За Подигнување На Големо Стакло/Подигач За

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ВИСОК КВАЛИТЕТ : нашите стаклени чаши за вшмукување се справуваат со телото конструирано со алуминиумска легура, многу силни и издржливи вшмукувачките влошки конструираа Природна Гума Употреба : Оваа вшмукувачка чаша може да се користи за поправање на ламинатни подови како фиксатор на јазот на подот, во бања за безбедност, користејќи употреба како подигач за вшмукување плочки, шина при прикажување, обликување на будење и поместување на тежок стаклен ѕид, аквариум. СПЕЦИФИКАЦИЈА НА ЧАШИ : дијаметарот На Чашите е 4-2/3 инчи, дебелината на Вшмукувачката Подлога е 7мм.и стаклени вшмукувачки чаши максималната тежина на кревање е 200 фунти. ЗА СКЛАДИРАЊЕ : Кога ја користите вшмукувачката чаша, треба да ја чувате чашата во чиста, сува состојба. И обрнете внимание на влага, заштита од сонце. Доколку имате какви било прашања во врска со квалитетот на производот или незадоволството, можете да не контактирате.

Други карактеристики

The diameter of Cups is 4-2/3inch ,the Suction Pad thickness is 7mm.And glass suction cups maximum lifting weight is 200lbs. :

Најдобри понуди