.

.

LIFKOME 4PCS Дрвена заграда украс за приказ Стенд Вудски декор биро топер Држач за приказ на цвеќиња тенџере со чинии Глобус Стенд домашна основа декорација Десктоп баз?

LIFKOME 4PCS Дрвена заграда украс за приказ Стенд Вудски декор биро топер Држач за приказ на цвеќиња тенџере со чинии Глобус Стенд домашна основа

DEN 135.84

Количина на стоки
Тековен

Држач на базата на глобус- исто така погоден за држење и прикажување на работи како што е кристална топка, и така натаму Кристални топчиња решетка. Стаклена сфера стојат- оваа тркалезна основа е доволно голема за да се сместат и да се прикажат предмети, прекрасни и убави. Кристални топчиња решетка. Држач за приказ на камен- ставете го на местото што ви се допаѓа, како што се студија, кревет, дневна соба, со некои други предмети, може да постигне посебен ефект. Основен штанд на снежниот глобус- Изработено е од материјал, издржлив и безбеден, одличен и одличен, кој служи за некое време. Основен декор- Оваа тркалезна основа е доволно голема за да се сместат и да се прикажат предмети, прекрасни и убави. Држач на базата на глобус- исто така погоден за држење и прикажување на работи како што е кристална топка, и така натаму. Кристални топчиња решетка. Стаклена сфера стојат- оваа тркалезна основа е доволно голема за да се сместат и да се прикажат предмети, прекрасни и убави. Кристални топчиња решетка. Држач за приказ на камен- ставете го на местото што ви се допаѓа, како што се студија, кревет, дневна соба, со некои други предмети, може да постигне посебен ефект. Основен штанд на снежниот глобус- Изработено е од материјал, издржлив и безбеден, одличен и одличен, кој служи за некое време. Основен декор- Оваа тркалезна основа е доволно голема за да се сместат и да се прикажат предмети, прекрасни и убави. Список на пакети 4 x Карактеристики на бази на дрво - Материјал : Стенд за приказ на топки од дрвени кристали.

Други карактеристики

Најдобри понуди