.

.

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО Лабораторискиот Секач За Стаклени Цевки Од Легура На Цинк Научен Секач За Цевки За Стакло Со 1 парчиња Тркало за Сечење Челик од 304 Легури

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО Лабораторискиот Секач За Стаклени Цевки Од Легура На Цинк Научен Секач За Цевки За Стакло Со 1 парчиња Тркало за Сечење Челик

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Пакетот вклучува : 1 х Стакло Цевки Машина + 1 х Сечење Тркало Машината за сечење стаклени цевки е изработена од легура на цинк и никел / хром. Тркалото за сечење е 304 легиран челик, отпорност на висока температура, отпорност на корозија, отпорност на оксидација, висока цврстина. Погоден за сечење мала стаклена цевка (дијаметар помал од 2 см, дебелина помала од 2 мм). Големина : секачот Е Во Форма На V, должината на едната страна е 6,5 см, должината на другата страна е 7,5 см, а максималниот дијаметар на отворање е 40 мм. секачот За Стаклени цевки е погоден за сечење мала стаклена цевка (дијаметарот на стаклената цевка може да се намали на околу 2 см). Лесно се ракува со кружни сечила и рачни пинцети. Личниот секач за стаклени цевки треба да се користи безбедно за да се избегнат корисниците на сечење. Главата на алатот треба да се замени навреме за да се избегне влијание врз употребата. Пакетот вклучува : 1 х Стакло Цевки Машина + 1 х Сечење Тркало. Машината за сечење стаклени цевки е изработена од легура на цинк и никел / хром. Тркалото за сечење е 304 легиран челик, отпорност на висока температура, отпорност на корозија, отпорност на оксидација, висока цврстина. Погоден за сечење мала стаклена цевка (дијаметар помал од 2 см, дебелина помала од 2 мм). Големина : секачот Е Во Форма На V, должината на едната страна е 6,5 см, должината на другата страна е 7,5 см, а максималниот дијаметар на отворање е 40 мм. секачот За Стаклени цевки е погоден за сечење мала стаклена цевка (дијаметарот на стаклената цевка може да се намали на околу 2 см). Лесно се ракува со кружни сечила и рачни пинцети. Личниот секач за стаклени цевки треба да се користи безбедно за да се избегнат корисниците на сечење. Главата на алатот треба да се замени навреме за да се избегне влијание врз употребата.

Други карактеристики

Type:
Glass Tubing Cutter
Shape:
V shape
Side A length:
65mm
Side B length:
75mm
Max opening:
40mm
Material:
Zinc Alloy
Surface:
Nickel Plated
Cutting wheel:
304 Alloy Steel
Package includes:
1 x Glass Tubing Cutter + 1 x Cutting Wheel
It is specially designed for quick and convenient cutting of glass tubes (such as activated carbon adsorption tubes / sampling tubes, rapid detection tubes, test tubes, mixing tubes, etc.), and is a good helper for on-site detection and sampling, and can be used by everyone.:
The tool is made of zinc alloy. The blade is made of cemented carbide and can cut glass tube with a maximum diameter of 30mm. Let the glass tube like chopsticks, cut at will. (Note:
it is not like a fruit knife, but like a glass shop master cutting glass, it needs to be broken with force.)
The cutter was originally equipped with one blade. Add a spare bit.:
The blade of glass cutter is consumable. It will be passivated after cutting for a certain amount of time and needs to be replaced. :

Најдобри понуди