.

.

Табела за табела за кревети PLPLAAOO, маса за компјутерски скут, лаптоп кревети со нозе, лаптоп биро за кревет, биро за преклопни кревети, биро за розови кревети, лаптоп ?

Табела за табела за кревети PLPLAAOO, маса за компјутерски скут, лаптоп кревети со нозе, лаптоп биро за кревет, биро за преклопни

DEN 1035.04

Количина на стоки
Тековен

【Заштеда на простор】 : Минималистичката биро за кревети за студии може да се рангира и складира заедно за да заштедите простор Без инсталација. Кога не се користи, преклопете и повлечете, ставете го под креветот или троседот, заштедете простор, можете да го ставите во задниот дел на автомобилот кога ќе излезете, што е многу погодно. 【Мултифункционално биро за скут】 : Табелата со лаптоп може да се користи како мала маса, ТВ -фиока, лаптоп биро, биро за кревет, сад за кревет, маса за кревети, ТВ -фиоки, табела за лаптоп, преклопна маса, занаетчиска маса, стоење на лаптоп за кревет за кревет . Важна алатка за да учите и да работите на кревет, удобна и практична. 【Отпорен на гребење и отпорна на абење】 : Преклопната лента за лаптоп е отпорен на гребење и отпорен на абење, водоотпорен и лесен за бришење. Силен капацитет на лежиште, нема деформација по долгорочна употреба. 【Одбор за задебелена густина】 : Задебелената табла за густина е рамна и цврста, а нозете на табелата за таблички на каучот се изработени од држачи за јаглероден челик, кои се силни и издржливи. Дизајни против судир, безбедно е да се користат. Внимателни дизајни на рачки, лесни за носење. 【Подлежни рабови】 : Границите на лентата за лаптоп кревет се рамни и измазнети без закопчиња, без грижи да ви ги почешаат рацете.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bed Table
Material:
Density board + carbon steel bracket
Color:
Pink
Function:
Foldable bed desk, easy to use
Size:
Approx. 40 x 60 x 28cm / 15.7 x 23.6 x 11in (Unfolded Size)
Package List:
1 x Table
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди