.

.

Подлога за греење на вратот Tangxi, загреана обвивка за шал на вратот за намалување на болката во вратот, USB водоотпорна преклопна електрична подлога за греење со 3 кон?

Подлога за греење на вратот Tangxi, загреана обвивка за шал на вратот за намалување на болката во вратот, USB водоотпорна преклопна електрична

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Електрична шамија за греење : Оваа електрична шал за греење е совршена за оние кои се плашат од студ, повеќе не се грижат за зимското патување или други активности Рамномерно загревање : Електричната шал за греење се загрева рамномерно во центарот, а температурата на греење е 55 ℃, безбедна и сигурна за употреба. Водоотпорен дизајн : Шамијата за греење е водоотпорна и може да се измие, но не впивајте во вода некое време. Лесен за употреба : Приклучете го USB интерфејсот директно во енергетската банка, компјутер или адаптер за напојување за употреба, шамијата е дизајнирана со џеб, можете да ја ставите енергетската банка за лесна употреба. Удобна ткаенина : Избрана удобна ткаенина и кратка кадифен, пријателски за кожата со нежен допир, топол и дише. Електрична шамија за греење : Оваа електрична шал за греење е совршена за оние кои се плашат од студ, повеќе не се грижат за зимското патување или други активности. Рамномерно загревање : Електричната шал за греење се загрева рамномерно во центарот, а температурата на греење е 55 ℃, безбедна и сигурна за употреба. Водоотпорен дизајн : Шамијата за греење е водоотпорна и може да се измие, но не впивајте во вода некое време.

Други карактеристики

Item Type:
ElectricHeatingScarf
Material:
Short plush
Temperature:
55℃
Heating Area:
Central heating
Voltage:
5V
Power Supply:
USB interface such as power bank, notebook computer (not included)
Weight:
Approx.100g/3.5oz
Package List:
1 xElectric Heating Scarf:

Најдобри понуди