.

.

25мм Ф1, 8 АПС - Ц Голема Решетка Широкоаголен Објектив Прирачник За Фокусирање Објектив За Олимп, За Сони, За ФУЏИ ФКС, За Никон, За Канон М, За Камера Без Огледало Пент?

25мм Ф1, 8 АПС - Ц Голема Решетка Широкоаголен Објектив Прирачник За Фокусирање Објектив За Олимп, За Сони, За ФУЏИ ФКС, За Никон,

DEN 454.56

Количина на стоки
Тековен

●Премиум Материјал● - висококвалитетна футрола од легура и леќа со добар квалитет Овој ОБЈЕКТИВ НА КАМЕРАТА ЗА ВИДЕО НАДЗОР може да обезбеди супер јасен вид за вашиот фотоапарат. 8 Објективот Q-Рачен фокус премиер фиксна леќа, отворот се движат од f/1. ●Напредни Перформанси-Оваа леќа користи објектив од 25 мм и напредни оптички елементи за да обезбеди сеопфатна дефиниција и ефикасна спроводливост на светлината. Неговата решетка може рачно да се прилагоди според нивото на достапна светлина. За дигитална камера Олимп, за дигитална камера Сони, За Дигитална Камера ФУЏИ ДЕВИЗЕН Курс, За дигитална камера Никон, За дигитална камера Канон М, за дигитална камера Пентакс. ②Повеќеслоен Слој-техниката со Повеќе облоги обезбедува непречено фокусирање со врвно чувство, идеално за снимање на пејзаж и портрети. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : алуминиумска легура + Боја на оптичко стакло : црна, сребрена (опционална) монтажа На Леќи : В Фокусна должина : 25 мм Отвор : Ф1, 8 Елементи/групи : 5/7 сечило на Отворот : 12 Минимална фокусна должина : 20мм Дијаметар на предната нишка : 37мм Тежина : прибл.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Aluminum alloy + optical glass
Color:
black, silver (optional)
Lens mount:
C
Focal length:
25 mm
Aperture:
F1.8
Elements/groups:
5/7
Aperture blade:
12
Minimum focal length:
20mm
Diameter of front thread:
37mm
Weight:
approx. 126g
Package List:
1 * Lens:
1 * Lens Front Cap:
1 * Lens Rear Cap:

Најдобри понуди