.

.

Направете чистач за четки, душек за чистење четка за шминка, 2 во 1 -облик на четка за чистач со четка за држач за сушење четка, алатка за миење на подлогата за козмети?

Направете чистач за четки, душек за чистење четка за шминка, 2 во 1 -облик на четка за чистач со четка за држач за сушење четка, алатка

DEN 119.84

Количина на стоки
Тековен

Избран материјал : Подлогата за козметичка чистач има одличен квалитет со избран материјал за сунѓер со силиконски и чистач Работ за сушење на држачот на четки може ефикасно да ги исчисти четките без никакво оштетување. 2 во 1 рампа за чистење : Мат за чистење четка за шминка е подлога за чистење и исто така држач за четка. Користете ја горната страна за да ги исчистите четките и обратната страна за да ги исушите или чувате четките. Едноставно и практично. Мала и преносна : Подлогата за чистење четки е компактна и преносна. Одлично за домашна употреба и патување. Може да се ослободите од неуредната облека и да ја земете оваа подлога со вас кога патувате. Практичен душек за чистење четки : Со 3 различни подигнати области на врвот, матката за чистење на козметичка четка е погодна за сите четки со различна големина. Отстранете го маслото за шминка и нечистотијата од четките поефикасно. Грижете се за вашата деликатна кожа. Држач за одвојување на четки : Подлогата за чистење на козметика е одвојлива. Можете да исчистите и чувате четки во исто време. Погодно за чистење на сите видови четки за шминка, како што се четки за лице и четки за очи, итн. Опис : Мат за чистење на четки за шминка е добро дизајниран, еднократно и практично.

Други карактеристики

Product Name:
Makeup Brush Cleaning Pad
Material:
Silicone
Size:
11.4*11*2.7 (thickness) cm/4.49*4.33*1.06in
Weight:
110g
Color:
purple, pink
Function:
Quickly clean the makeup brush without damaging the brush and store a variety of makeup brushes at the same time
A variety of texture designs and different cleaning strength options:
Wave type - can be used to clean large brushes and brushes with animal hair,:
Symbol type - can be used to clean brushes with round heads such as smudging brushes:
Polka dot type - can be used to clean small brushes such as lip brushes and eyebrow brushes.:
Packing List:
Cosmetic Cleaner Pad*1

Најдобри понуди