.

.

АЛРЕМО ХУАНГКСИНГ - ВИДЕО ВИДЕО БАЛУН, трајно видео Балун, практично за видео надзор Видео конференција

АЛРЕМО ХУАНГКСИНГ - ВИДЕО ВИДЕО БАЛУН, трајно видео Балун, практично за видео надзор Видео конференција

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Со совршен ефект на пренос, може да се примени на видео надзор, видео конференција, итн Компатибилен со сите HD CVI, HD TVI, HD AHD. До 250м за 1080p AHD камери. Може да пренесе четири канали на видео -слика истовремено на 8 јадрото мачка 5 изопачен пар жица. Може да го поедностави проектот за жици и да заштеди количина на употреба на жица. HD Video Balun ги претвора видео -сигналите во избалансирани сигнали за нормална мачка 5 непрекинато пренесување на изопачени пар. Со совршен ефект на пренос, може да се примени на видео надзор, видео конференција, итн. Компатибилен со сите HD CVI, HD TVI, HD AHD. До 250м за 1080p AHD камери. Може да пренесе четири канали на видео -слика истовремено на 8 јадрото мачка 5 изопачен пар жица. Може да го поедностави проектот за жици и да заштеди количина на употреба на жица. HD Video Balun ги претвора видео -сигналите во избалансирани сигнали за нормална мачка 5 непрекинато пренесување на изопачени пар. Функција : HD Video Balun ги претвора видео -сигналите во избалансирани сигнали за нормален менувач на изопачен пар. Со совршен ефект на пренос, може да се примени на видео надзор, видео конференција, итн. Може да пренесе четири канали на видео -слика истовремено на жица од 8 основни мачки 5 изопачени пар. Може да го поедностави проектот за жици и да заштеди количина на употреба на жица. Компатибилен со сите HD CVI, HD TVI, HD AHD. До 250м за 1080p AHD камери.

Други карактеристики

Condition:
Brand New
Item Type:
Video Balun
Color:
Shown as Picture
Material:
Metal
Compatible:
HD CVI,HD TVI,HD AHD
Video Formats:
NTSC,PAL, SECAM
Frequency Response:
DC to 60Mhz
Attenuation:
0.5dB Type
CMRR:
60dB
Surge Protection:
4KV
ESD:
8KV
Impedance:
BNC
Working Temperature:
10鈩? 70鈩?br>Storage Temperature
Unshielded Cat 5 or above twisted pair cable (Please use standard Cat 5 or above twisted pair cable. The quality of the wire will directly affect the transmission image effect and transmission distance.):
Characteristic impedance:
100惟±20惟
DC loop resistance:
18惟/ 100m
Differential capacitance:
62pf (maximum)
Clamp modular plugs for a Cat 5 unshield twisted pair wire according to the connection order of TIA EIA 568B, connect the clamped modular plugs to the RJ45 socket,connect the coax to the BNC.:
Package List:

Најдобри понуди