.

.

Детски калкулатор Училишен материјал Сет, Калкулатор за канцелариски и стилови на дома, калкулатор за џеб со јасен глас листи LCD екран, мини калкулатор за ученици о?

Детски калкулатор Училишен материјал Сет, Калкулатор за канцелариски и стилови на дома, калкулатор за џеб со јасен глас листи LCD екран,

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Образовна играчка : разноврсна вклучува додавање, одземање, множење и тестови за поделба, математички игри, математички формули, временски тестови и повеќе за да го охрабрите вашето дете да учи Енергијата на батеријата ААА : Калкулаторот за деца математика бара 3 батерии на ААА за да започнат со употреба. Не поддржува полнење, можете да ги замените батериите ААА за да ги користите сами (батериите ААА не се вклучени, ве молиме донесете свои). Метод на репродукција : Изберете ја вашата вештина, изберете ја вашата игра (вежбајте или предизвик), прочитајте ги прашањата и внесете ги вашите одговори, а потоа направете звук за да наведете точни и неточни одговори и следете го вашиот успех. (Погледнете го упатството за повеќе информации). Сигурен и преносен : Детскиот калкулатор е изработен од ABS, кој е пријателски за кожата и издржлив, со LCD екран, чисти гласовни инструкции и преносна големина. Подарок за одмор : Образовна математички играчка е погодна како подарок за деца на Велигден, Ноќта на вештерките, Денот на децата, забавите, родендените, итн. Образовна играчка : Разновидна вклучува додавање, одземање, множење и тестови за поделба, математички игри, математички формули, тестови за временски рок, временски рок тестови И повеќе за да го охрабрите вашето дете да учи. Енергијата на батеријата ААА : Калкулаторот за деца математика бара 3 батерии на ААА за да започнат со употреба. Не поддржува полнење, можете да ги замените батериите ААА за да ги користите сами (батериите ААА не се вклучени, ве молиме донесете свои). Метод на репродукција : Изберете ја вашата вештина, изберете ја вашата игра (вежбајте или предизвик), прочитајте ги прашањата и внесете ги вашите одговори, а потоа направете звук за да наведете точни и неточни одговори и следете го вашиот успех. (Погледнете го упатството за повеќе информации). Сигурен и преносен : Детскиот калкулатор е изработен од ABS, кој е пријателски за кожата и издржлив, со LCD екран, чисти гласовни инструкции и преносна големина. Подарок за одмор : Образовна математика играчка е погодна како подарок за деца на Велигден, Ноќта на вештерките, Денот на децата, забавите, родендените, итн. Сигурен и преносен : Детскиот калкулатор е изработен од ABS, кој е пријателски за кожата и издржлив, со LCD екран, чисти гласовни инструкции и преносна големина2.

Други карактеристики

Item Type:
KidsOralArithmeticToy
Material:
ABS
Model:
S9
Battery Type:
Requires 3 AAA Batteries (not included)
Endurance:
About 30 Hours of Continuous Use
Speaker:
0.25W
Screen:
Black and White Digital Display
Charging:
Does Not Support Charging, You Can Replace the AAA Batteries to Use
Key:
20 Silicone Keys, a Toggle Switch, a Press Switch
Functions:
Single Digit Addition and Subtraction, Two Digit Addition and Subtraction, Multiplication and Division, Games, Math Mnemonics, Etc.
How to Use:
Useafterinstalling3sectionsofAAA,pleaserefertothemanualfordetails:
Package List:
1 x Kids Oral Arithmetic Toy:
1 x User Manual:
Note:
Shipped Without Battery:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди