.

.

Зихмв Облека Воздушен Воздух Преклоплива Облека Решетка За Сушење 12 Клип Преклопен Решетка За Сушење Мулти-Клип Чорапи Закачалка Долна Облека Мулти-Функционална ?

Зихмв Облека Воздушен Воздух Преклоплива Облека Решетка За Сушење 12 Клип Преклопен Решетка За Сушење Мулти-Клип Чорапи Закачалка Долна

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Ниво ПРЕКЛОПУВАЊЕ ОБЛЕКА ВОЗДУХ РЕШЕТКАТА За Сушење, Дизајн Овозможува Максимална Површина Сушење Во Рамките На Затворен Простор Модуларен Дизајн За Оптимално Сушење. Лесен и лесен за транспорт помеѓу соби или од внатрешен до надворешен. Решетката за сушење што може да се прошири обезбедува простор за сушење за вашата облека, чаршафи, облека, крпи итн. и заштедува простор кога не е во употреба. Телескопски дизајн, не е потребно склопување. Произведен Од Висококвалитетен Нерѓосувачки ЧЕЛИК и Издржлива Пластика Оваа Ставка е Цврста, Но Доволно Лесна за Да Се Движи Наоколу На Обезбедени Тркала. Секој Рицинус Опремен Со Сопирачка За Да Ја Запре Шината Што Се Движи Наоколу Кога Е Заклучен. Нивоа на Сушење облека Со Дополнителни Висечки Крилја за Облека На Закачалки, Кошули, Фустани итн. Држи Вкупно до 15 килограми Перење.СТРАНИЧНИТЕ ХАНГАРИ Може да се Прилагодат на Различни Височини За Да Одговараат на Предмети Од Облека што се Сушат. Вклучува Сушење Чевли И Шини За Складирање Чевли На Дното.Карактеристики : дизајнот На куката Отпорен На Ветер може да се ротира за 360 степени, фиксна пластична кука и јамка, не грижете се за облеката беше оставена од ветрот .Пристаниште за монтирање на жлебови, што може да се замени со мал клип кога ќе се скрши клипот за торба.

Други карактеристики

Најдобри понуди