.

.

CQ Велосипед Планината За AirTag, Скриени Воздух Таг ВЕЛОСИПЕД GPS Tracker Анти-Теф Монтирање Компатибилен Со Apple AirTag &засилувач; Garmin Varia, Алуминиум Велосипед Seatpost Рефлектор ?

CQ Велосипед Планината За AirTag, Скриени Воздух Таг ВЕЛОСИПЕД GPS Tracker Анти-Теф Монтирање Компатибилен Со Apple AirTag &засилувач;

DEN 287.68

Количина на стоки
Тековен

Компатибилен Со Apple Air Tag, garmin Varia велосипедизам rearview радар опашка светлина RTL510, RTL515, RVR315, итн Држачот За Велосипеди Air Tag доаѓа со 4 ракави TPU за да се приспособат на столбот на седиштето со различна големина. Одговара на тркалезна големина на столбот на седиштето 31,8 мм 28,6 мм, 25,4 мм и 22,2 мм, на пример : Планински Велосипед / Мтб / Електричен Велосипед/ Друмски Велосипед/ Скутер. Ве молиме проверете ја големината и обликот на столбот на седиштето пред да нарачате. CQ се обврзува на истражување, развој и иновации во монтажата на телефонот и решенија од неговото основање. Со искусен и професионален тим, производите ОД серијата CQ(Брзо Поврзување) се најновиот држач за мобилни телефони со систем за брзо монтирање. Таа ужива добра репутација кај нашите клиенти. Без разлика на возење велосипед, трчање, трки или други, ние секогаш ви обезбедуваме решенија за монтирање мобилни телефони. ●РАЗНОВРСНА МОНТАЖА за ВЕЛОСИПЕДИ за АИРТАГОВИ ● овој држач За Воздушни Ознаки На Apple не е само скриен држач за Велосипеди За Воздушни Ознаки, туку и држач за гармин варија. Тој е компатибилен со apple Air Tag, garmin Varia велосипедизам rearview радар со опашка светлина RTL315, RTL510, RVR515. ** AIRTAG НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ**. ●НЕВИДЛИВ ДИЗАЈН ПРОТИВ КРАДЕЦ● Скријте воздушна ознака зад обичен рефлектор и поправете го капакот со завртка. Тоа е совршен начин безбедно да се скрие Воздушната Ознака и изгледа како обично светло за велосипед, дел од велосипедот. Крадците и луѓето што минуваат нема да сфатат Дека Аеродромот стои зад рефлекторот на велосипедот. Дискретно закачете се на вашиот велосипед за лесно следење доколку е изгубен или украден или следете ги движењата на вашите деца. ●РОБУСНА ОСНОВА И РЕФЛЕКТОР со ВИСОКА ПРЕНОСЛИВОСТ ● куќиштето За монтирање Велосипед На Аиртаг е изработено од висококвалитетна алуминиумска легура. Тој е доволно силен и цврст за да ја држи вашата Радарска или опашка стабилна и безбедна на вашиот велосипед, без оглед на теренот.

Други карактеристики

Најдобри понуди