.

.

Фидун 4 парчиња Нерѓосувачки Челик, Со Капаци Отпорни На Истекување Правоаголни Контејнери За Храна Складирање Кутии

Фидун 4 парчиња Нерѓосувачки Челик, Со Капаци Отпорни На Истекување Правоаголни Контејнери За Храна Складирање Кутии

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Прилепувањето на капаците обезбедува херметички, доказ за истекување за да се зачува свежината и да се спречи излевање на храната Широк спектар на апликации : може да се користи дома, во кантини или ресторани, погодни за пакување закуски, ручек или остатоци складирани во фрижидер или. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Бидејќи садот за кутија бенто е изработен од нерѓосувачки челик, лесно може да се стави во горната полица на машината за миење садови. Неговата мазна површина лесно се чисти без да остави други необични мириси. За остатоци, тие исто така можат да бидат спакувани и складирани во ладилник. Прицврстувањето на капаците обезбедува херметички заптивка отпорна на истекување за да се зачува свежината и да се спречи излевање на храната. Изработен од нерѓосувачки челик кој е исклучително издржлив, обезбедува долгорочна цврстина и употреба со години.Цврстиот материјал е практично нераскинлив. Капаците што се прицврстуваат обезбедуваат херметички заптивка отпорна на истекување за да се зачува свежината и да се спречи излевање на храната. Повеќе апликации, употребливи дома, во кантина или ресторан.Добро за пакување закуски, ручек или чување остатоци во фрижидер или. без лс, без апсорпција на мирис или задржување на вкусот, може повторно да се користи и рециклира за да се намали отпадот. Изработен од нерѓосувачки челик кој е за корозија, исклучително издржлив, обезбедува долгорочна сила и употреба со години.Цврстиот материјал е практично нераскинлив. Одлично за зачувување на храната во фрижидер или замрзнувач. Ако сакате да ја загреете храната, едноставно капакот и ставете го во тостер или конвенционална рерна за лесно загревање. Исто така, безбедна машина за миење садови, лесна за чистење.Спецификација : Карактеристики : 1.Капаците што се прицврстуваат обезбедуваат херметички заптивка отпорна на истекување за да се зачува свежината и да се спречи излевање на храната.

Други карактеристики

Features:
1.The snap-on lids provide an airtight, leak-proof seal to preserve freshness and prevent food from spilling out.:
2.Multiple applications, usable at home, in canteen or restaurant.Good for packing snacks, lunch or storing left-overs in refrige or.:
3. , free of ls, , no odor absorption or taste retention, can be reused and recycled to reduce waste.:
4.Made of stainless steel which is to corrosion, extremely durable, provide long-term strength and use for years.Sturdy material is practically unbreakable.:
5.Great for preserving food in the refrige or or freezer. If you want to warm up the food, simply the lid and place in a toaster or conventional oven for easy heating. Also dishwasher safe, easy to clean.:
Specifications:
Item Type:
Food Container
Material:
Stainless Steel
Size :
As in picture
Product Process:
Electrolysis Process
Package List:
4Pcs Food Container:

Најдобри понуди