.

.

Нуобести 2 парчиња Метални Книги Декоративен Држач За Полица За Книги Тешка Шуплива Уметност Елф Силуета Стопери За Книги Нескидни Држачи За Книги Полици Организа?

Нуобести 2 парчиња Метални Книги Декоративен Држач За Полица За Книги Тешка Шуплива Уметност Елф Силуета Стопери За Книги Нескидни

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Метални Книги Декоративен Држач За Полица За Книги Тешка Шуплива Уметност Елф Силуета Стопери За Книги Нескидни Држачи За Книги Полици Организатор За Полица За Книги За Домашна Канцеларија Оваа книга има носивост, не е лесна за деформација, стабилна и може да се извлече по желба. Металната конструкција ја прави црната книга да стои многу издржлива, може да собере големи и тешки книги, а површината е мазна и отпорна на ' рѓа. Може да собере различни големини на книги, оваа метална полица за книги може да класифицира различни книги, да дозволи вашите книги, списанија и други работи да стојат, да го направат вашиот дом поуреден, да избегне забуна, погодна за домашна, училишна, канцелариска и библиотечна употреба. Декоративни краеви на книги Чувајте ги вашите книги, трудови, списанија и други предмети во ред. Опис оваа книга има носивост, не е лесно да се деформира, стабилна и може да се извлече по желба.

Други карактеристики

Најдобри понуди