.

.

Организатор На Електрични Алатки Auxu, Организатори На Гаражни Алатки И Складирање, 3 Слоја Лебдечка Полица За Тешки Метални Алати, Држач За Држач За Дупчалки, Решетк?

Организатор На Електрични Алатки Auxu, Организатори На Гаражни Алатки И Складирање, 3 Слоја Лебдечка Полица За Тешки Метални Алати,

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

? ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР : организатор На гаража за трансформирање на потрошениот ѕиден простор во компактна и ефикасна област за складирање и прикажување алатки за напојување и рака Оваа пловечка полица ви помага да ги одржувате сите ваши најчесто користени проектни алатки уредно организирани и на дофат на раката. ?ТЕЖОК ДИЗАЈН : Изработена Од челична жица Со тежок мерач и позлата и завртки обложени со цинк, оваа полица ќе трае со години и има дополнително ограничување на тежината од 100 килограми кога се монтира во столпчиња и 50 килограми кога се користат ѕидни сидра. ? КОМПАКТЕН ДИЗАЈН : лавиците ЗА КОМУНАЛНИ услуги AUXU доаѓаат со челик што се одвојува frame.It е научно дизајниран за вашиот неуредна пристаниште алатка претворање на ѕид простор во уредни и ефикасна алатка и простор за складирање. ? ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА : нашите гаражни кабинети монтирани на ѕид се совршени за организирање на сите видови гаражни работи како безжични вежби, станици за полнење, шрафцигери, алатка за тркалање, хардвер. Организаторите и складирањето на пловечката кутија за алати може да се закачат на гаража, просторија за алати, работилница итн. ?ИЗДРЖЛИВА ИЗРАБОТКА : со мат боја за прскање со висока температура и полирана завршница, нашата организација и полиците за складирање се отпорни на ' рѓа, отпорни на гребење, издржливи и мазни, што има животен век на употреба децении. Доколку има проблеми со организацијата и складирањето на нашата продавница, ве молиме контактирајте не за враќање или размена во секое време.

Други карактеристики

Најдобри понуди