.

.

Yydd гроздобер салон стол хидраулична опрема за убавина, салон бербер стол хидраулични лежишта за убавина салон за стол за лифт за лифт за лифт за столче Висина за ви?

Yydd гроздобер салон стол хидраулична опрема за убавина, салон бербер стол хидраулични лежишта за убавина салон за стол за лифт за лифт за

DEN 1046.40

Количина на стоки
Тековен

Ергономија : Бербер Чаир усвојува ергономски дизајн за да им донесе максимална утеха на вашите гости Наполнете со сунѓер со висока густина и покријте ја со PU кожа. Висококвалитетен избор на материјали : Оваа вештачка кожа за фризерски стол со хидраулична пумпа е опремена со висококвалитетно седиште за сунѓер; Долниот дел е опремен со висококвалитетна хидраулична пумпа, а рамката е електропланирана. Стабилна : Заградата на нашиот салон стол се наоѓа на цврста метална шасија, која може да ротира 360 °. Капацитет на оптоварување : 180 килограми/396 фунти. Опремени со педали, дозволувајќи им на клиентите да седат удобно. ▲ [добро изработено] Нашиот гроздобер салон стол е дво-куст кожа со исклучително жици на Тарнер и е водоотпорен, лесен за чистење, отпорен на абразија и отпорен на гребење; Целиот стол усвојува стандарден хардвер за фиксирање, отпорност на абење со голема јачина. ▲ [незамислива удобност] Седиштето е направено со сунѓер со голема густина, кој има добра еластичност. Седиштето е дизајнирано врз основа на теории на ергономија и теорија за оптимизација и може да го намали притисокот на интервертебралниот диск.

Други карактеристики

?Loading capacity:
180kg/396 pounds
?Material:
PU leather, stainless steel, high density sponge
?Easy to wipe, easy to assemble, suitable for any classic design in any hair salon:
The package includes:
1 x barber chair:
◆◆◆◆◆ (. ♥ ᴗ ♥) ◆◆◆◆◆ :
◆Worry-free shopping, 100% quality assurance, you can rest assured to buy. If you encounter any problems during use, please contact us and we will reply within 12 hours.:
◥◣ We value the shopping experience of each customer. If you are satisfied, please leave your true feedback. :

Најдобри понуди