.

.

Зајаче Хорус Декорации За Дипломирање Забава 2023: 36 Парчиња Класа На 2023 Резерви За Забава За Дипломирање, Висечки Вртлози Зелени И Црни Украси За Дипломирање 2023, Чес?

Зајаче Хорус Декорации За Дипломирање Забава 2023: 36 Парчиња Класа На 2023 Резерви За Забава За Дипломирање, Висечки Вртлози Зелени И Црни Украси

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

ДИЗАЈН НА НОВА СЕЗОНА : Пакетот вклучува 36 парчиња зелени и црни висечки вител со ѕвезди, "ГРАД", дипломи кои можат да ја зголемат атмосферата за одржување на дипломска забава НЕ Е ПОТРЕБНА САМОДОВЕРБА : Дојдете собрани. Можете директно да ги закачите овие украси за забави за дипломирање каде и да сакате со куката на врвот. СВЕТЛА БОЈА И ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ : Картичките се печатат од ДВЕТЕ страни. Зелените и црните висечки вител имаат карактеристики на честитки. Цврст и издржлив!. МУЛТИ-СЦЕНИ : можете да ги обесувате од таванот, тремот, во затворени простории и на отворено. Голема дипломирање партија материјали 2023 за дома. ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗА ДИПЛОМИРАЊЕ : овие украси за забави за дипломирање во 2023 година ќе ја направат вашата забава за колеџ во град различна и незаборавна и за тинејџерите и за возрасните, уживајте во вашата совршена церемонија на Дипломирање!.

Други карактеристики

Најдобри понуди