.

.

100 парчиња Кеси За Цевки За Еднократна Употреба 12 Инчи, Кеси За Пециво За Замрзнување За Материјали За Украсување Колачиња/Колачи, Анти-Рафал И Не-Лизгање Згуснувањ?

100 парчиња Кеси За Цевки За Еднократна Употреба 12 Инчи, Кеси За Пециво За Замрзнување За Материјали За Украсување Колачиња/Колачи,

DEN 1192.00

Количина на стоки
Тековен

Надградена Торба За Дебели Цевки : Изработена од издржлив силен и цврст материјал, против пукање, нелизгање Не плашете се повеќе да ја стискате торбата. Направете го вашето време за печење подобро. Здрави Материјали : пластика за Храна бпа бесплатна лдпе пластика, безбедна и нетоксична, може да биде сигурна. Лесен за употреба : Исечете го крајот на торбата, вметнете го саканиот врв за украсување, наполнете, исцедете и тоа е се. Кеси За Цевки за еднократна употреба : фрлете директно по употреба, чиста и хигиенска, нема потреба да се грижите за постојано чистење и размножување на бактерии. 12 ИНЧЕН 100 ПАКЕТ : Одговара на сите стандардни совети за цевки. Само исечете го тесниот крај на вреќата за цевки според големината на спојката или врвот. Овие торби за пециво нудат добро се вклопуваат со сите големини на спојка и совети, давајќи ви слобода да креирате цвеќиња, ѕвезди и уникатни модели на торта без разлика дали користите совети или не.

Други карактеристики

Најдобри понуди