.

.

plllaaoo Пренослив Вентилатор За Вратот, 2000mah 5v Личен Вентилатор ЗА Ладење, Вентилатор За Прилагодување На 3 Нивоа Без Сечила, Неразумно Носење USB Вентилатор за Полнење ?

plllaaoo Пренослив Вентилатор За Вратот, 2000mah 5v Личен Вентилатор ЗА Ладење, Вентилатор За Прилагодување На 3 Нивоа Без Сечила, Неразумно

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

3 НИВОА : постојат 3 прилагодливи нивоа на личниот вентилатор, вклучувајќи ниски, средни и високи Можете да ја прилагодите брзината на ветерот со притискање на копчето додека одржувате прилично ниско ниво на бучава. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : со неразумно носење дизајн на структура за осветлување и ergономски дизајн, USB вентилаторот е погоден за вашиот врат. Дури и ако го носите цел ден, вашиот врат нема да се чувствува уморен. ПРИЛАГОДЛИВ ВЕНТИЛАТОР за ВРАТОТ : мекиот силикон може произволно да го прилагоди аголот, а ниската цврстина и еколошкиот силикон е мазна, што не е штета на вашата кожа. USB ПОЛНЕЊЕ : USB полнењето на вентилаторот усвојува USB полнење, попогодно е да се полни без притисок. Со симпатичниот изглед на мачката, рачниот вентилатор е симпатичен и модерен, што може да ви се допадне. МАЛ И ПРЕНОСЛИВ : со тежина од 12,8 мл, личниот вентилатор е лесен и мал. Можете лесно да го ставите околу вратот без да ја виткате косата, што е погодно за употреба кога одите на шопинг. Нашиот вентилатор за вратот е изработен од висококвалитетни материјали за стомачни мускули, подебели и постабилни од другите вентилатори. Вентилаторот може да биде прилагодлив 3 брзини. Можете да ја изберете вистинската брзина како што сакате. Со вградена батерија со голем капацитет од 2000мах, може да се користи долго време. Покрај тоа, вентилаторот на вратот може да се наплаќа СО USB полнење или батерија, што е погодно.

Други карактеристики

Item Type:
Fan
Material:
ABS
Weight:
Approx. 362g / 12.8oz
Voltage:
5V
Current:
800mA
Power:
2W
Battery:
Polymer Lithium Battery 2000mAh
How to Use:
Clicking the switch once is the first gear, clicking the switch twice is the second gear, clicking the switch three times is the third gear, and clicking the switch four times is the turn off. :
Package List:
1 x Electric fan 1 x Manual 1 x USB Data Cable 
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди