.

.

Нерѓосувачки Челик Мешање Лажица, Бар Коктел Шејкер Лажица, Долга Рачка Коктел Мешање Лажица, Бар Долга Лажица Бар Алатки, За Коктел, Пијалок, Сок Мешање, 11, 7х1, 1х0, 3и?

Нерѓосувачки Челик Мешање Лажица, Бар Коктел Шејкер Лажица, Долга Рачка Коктел Мешање Лажица, Бар Долга Лажица Бар Алатки, За Коктел, Пијалок,

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

●Долга Рачка ● дизајн На Спирална рачка, може да се користи за пренасочување, удобно за држење и нелизгањеОвозможува подобра контрола и зафат за сите ваши потреби за бармен.Без напор меша и меша коктели со едноставно мешање, овозможувајќи ви да создадете вкусни и убави пијалоци.Погоден за бар, дома, забава употреба, идеален за мешање пијалоци. ●Материјал За одделение за храна ● материјал од Нерѓосувачки челик 304 од Нерѓосувачки челик, безбеден и нетоксичен, може да биде во контакт со храна.отпорен на ' рѓа, нетоксичен, без БПА, нема лесно да се наведнува, обезбедувајќи ви долгорочна употреба. ●Лажица За Мешање Од нерѓосувачки Челик ● заоблениот дизајн на главата на лажицата може да меша коктели и може да се користи и како лажица за десерт.Ergономска рачка, соодветна тежина и совршена рамнотежа за да се обезбеди максимална удобност за време на use.At 11,7 инчи има идеална должина за мешање пијалоци во повисоки чаши. Лесно стигнува до дното на секој шејкер за коктели и стакло за мешање. ●Лесен За Чистење И Прибор За Бармен, лесен за чистење, отпорен на корозија, погоден за барови и ресторани.Како ледениот чај од лимонада, леденото кафе, милкшејкот, пивото од корен плови и уживањето Во Сундите, барменот исто така неопходен. ●Функционален Во Многу Прилики < долгата рачка е совршена за мешање пијалоци, коктели, смути или милкшејкови.

Други карактеристики

Item Type:
Stirring Spoon
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 45g / 1.6oz
Product Size:
Approx. 29.8x2.7x0.7cm / 11.7x1.1x0.3in
Package List:
1 x Stirring Spoon
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди