.

.

Didiseaon Деца Закуска Контејнер Велигден Калај Бонбони Кутија 4 парчиња Велигденско Јајце Лимена Кутија Кутии За Пакување Кутии За Пакување Подароци Кутија За Играчк?

Didiseaon Деца Закуска Контејнер Велигден Калај Бонбони Кутија 4 парчиња Велигденско Јајце Лимена Кутија Кутии За Пакување Кутии

DEN 269.28

Количина на стоки
Тековен

90% памук/10% вискоза ПРЕНОСЛИВ ДРЖАЧ ЗА КОЛАЧИЊА Може да биде широко , погоден за пакување мали подароци, нане, чоколадо, бонбони,. БОНБОНИ КУТИИ СЛУЧАЈ Прекрасна корист кутии За велигденска забава, тие можат да направат незаборавно изненадување за вашите гости. МЕТАЛНА ВЕЛИГДЕНСКА КУТИЈА оваа шема на тема велигденски фестивал може да биде како мала кутија за подароци, кутија за бонбони или велигденска декорација. ПАРТИЈА БОНБОНИ КУТИЈА велигден зајак шема бисквит кутија, изработени од железен материјал, згуснуваат и издржливи за долготрајна употреба време. ДРЖАЧ ЗА БИСКВИТИ ОД ЛИМЕНА ПЛОЧА тие се направени од врвен материјал, така што не се тешки и безбедни за употреба и добри перформанси. Опис овие велигденски тематски кутии се различни од другите кутии за бонбони, кутиите за забава за дизајн на бонбони, многу и креативни. давање услуги за забави и мали подароци како : бонбони, закуски, чоколади и многу повеќе. фестивалска забава и прослава активност.Карактеристики-Боја : Избрана Боја; - Материјал : Лимена Плоча; - Големина : Околу 11, 00Х9, 00Х4, 50см; - оваа тематска шема На велигденскиот фестивал може да биде како мала кутија за подароци, кутија за бонбони или велигденска декорација.

Други карактеристики

Најдобри понуди