.

.

23 Универзален Продолжен Клуч За Навртки, Ксергур 4 Насочен Клуч За Навртки За Гуми Со Торба за Складирање и Стандардни Приклучоци За Клуч За Тешки Крстови, Клуч За Т?

23 Универзален Продолжен Клуч За Навртки, Ксергур 4 Насочен Клуч За Навртки За Гуми Со Торба за Складирање и Стандардни Приклучоци

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

ТЕЛЕСКОПСКИ И ОТСТРАНЛИВ КЛУЧ : Телескопски и поместување на клучот за навртки се протега на 23 инчи за максимална моќност Ова ви овозможува лесно да ја отстраните навртката. ШИРОКО ПРИМЕНЛИВО : 4 начини на кои клучот за гуми може да ви помогне да ги вчитате и растоварите повеќето модели на гуми. Големина на два приклучоци : 17мм (11/16") и 19мм (3/4"), 21мм(13/16") и 23мм. и 1/2" погонска глава за вашиот специјален приклучок за навртки. ВРВЕН КВАЛИТЕТ И ИЗДРЖЛИВА АЛАТКА : алатката е изработена од хром ванадиум челик(Цр-В). Тој е супер издржлив, цврст, вртежен момент, отпорен на гниење и ' рѓа. ПРАКТИЧНО СКЛАДИРАЊЕ : кога не се користат, можете да ги одделите и да ги ставите во вреќа за складирање. Зафаќа само малку простор во вашиот автомобил. 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА : Ние Ќе ви обезбедиме 100% гаранција за враќање на парите или 24 месечна гаранција за да се осигурате дека ова ќе биде вашето омилено купување без ризик.

Други карактеристики

Најдобри понуди