.

.

MQSHUHENMY POPWARM GRAFFENE SMART SACHF, SMARF SAMАВНИЦИ, ПОВЕЕ ГРАНДЕН СМЕТКИ СМЕТКИ СМАРФИНСКИ ГОДИНА ПОДНЕСУВАЕ СО 3 нивоа на греење, електрично загревање на електрична шамија Електр?

MQSHUHENMY POPWARM GRAFFENE SMART SACHF, SMARF SAMАВНИЦИ, ПОВЕЕ ГРАНДЕН СМЕТКИ СМЕТКИ СМАРФИНСКИ ГОДИНА ПОДНЕСУВАЕ СО 3 нивоа на греење, електрично

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Загреана шамија : Оваа шамија може да обезбеди одличен третман на болка за тврди мускули на вратот Загреаниот ракав на вратот може да ги олесни тврдите мускули на вратот и да ја намали непријатноста. Топло чување : Со оглед на ергономскиот дизајн, целиот врат на овој производ може да генерира многу топлина, што е топло и удобно. Подобрување на циркулацијата на крвта : Неговиот принцип на работа е да ја зголеми циркулацијата на крвта и да ги направи повеќе хранливи материи да ја достигнат погодената област. Кога топлината делува на хронични области со болка, ги релаксира мускулите и обезбедува олеснување на болката, дозволувајќи му на мозокот да ја почувствува болката. Контрола на температурата на три нивоа : Оваа шал може да се загрее брзо во една секунда, обезбедувајќи три нивоа на температура. Можете да ја прилагодите температурата како што се бара. Изработка : Кога чистете, само извадете ја батеријата и ставете ја шамијата во машината за перење, веднаш можете да ја вратите свежата боја.

Други карактеристики

Size:
110cm X 10cm
Temperature:
Setting 40-60°C
Colors:
Grey, Pink, Green, Red, Blue, White,
Package Include:
1 * Smart Heating Scarf (With 1200 Mah Power Bank):
Note:
1.Due to the display and light, please focus on the actual product received.:
2.Due to manual measurement, please allow an error of 1-2cm. :

Најдобри понуди