.

.

Табло за држач за сунѓер на силиконски силиконски, држач за миење садови, кади за сунѓер, организатор на кујнски мијалник, организатор на бања, со четка за чистење н?

Табло за држач за сунѓер на силиконски силиконски, држач за миење садови, кади за сунѓер, организатор на кујнски мијалник, организатор

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

1Семно сушење, подигнат дизајн на фиоката за држач за сунѓер обезбедува максимална дренажа и циркулација на воздухот. Длабок раб Избегнувајте излез на вода и меур од сапун. Четката за чистење на силикони е добар партнер за чистење. Влакната на четката се меки за да ја заштитите вашата прибор за прибор. Направено од силикон со висок квалитет кој е 100% БПА, БПС, ПВЦ, латекс и фталат без. Флексибилен, издржлив и долготраен. Лесно за чистење, едноставно миење на рацете со сунѓер со сапуница или чиста во машината за миење садови. Машината за миење садови, микробрановата, рерната и замрзнувачот. Отпорен на топлина на 450 F/232 C, може да се користи безбедно со ладни или топло прибор за готвење.Семно сушење, подигнат дизајн на фиоката за држач за сунѓер обезбедува максимална дренажа и циркулација на воздухот. Длабок раб Избегнувајте излез на вода и меур од сапун. Четката за чистење на силикони е добар партнер за чистење. Влакната на четката се меки за да ја заштитите вашата прибор за прибор. Направено од силикон со висок квалитет кој е 100% БПА, БПС, ПВЦ, латекс и фталат без. Флексибилен, издржлив и долготраен. Лесно за чистење, едноставно миење на рацете со сунѓер со сапуница или чиста во машината за миење садови. Машината за миење садови, микробрановата, рерната и замрзнувачот. Отпорен на топлина на 450 F/232 C, може да се користи безбедно со ладни или топло прибор за готвење. Ecoart е продавница за брендови за производи за домаќинство за само-дизајн, ние се стремиме да го направиме вашиот живот удобен што е можно полесен.

Други карактеристики

Најдобри понуди