.

.

Na 14-инчен лебдечки wallиден полица за тесен сајл за складирање книги, фигурини, фото рамки за лакови, монтирање на wallидови, салон за нокти 3 парчиња поставени бели

Na 14-инчен лебдечки wallиден полица за тесен сајл за складирање книги, фигурини, фото рамки за лакови, монтирање на wallидови, салон за нокти

DEN 656.00

Количина на стоки
Тековен

Ова е совршено за прикажување на скоро било што и да бидете креативни : ако сакате да соберете гроздобер украси за дома, книги, филмови, винилни записи, итн, Можете дури и да ги прикажете шишињата со вино и да создадете украсен wallиден простор. Современите полици за лебдечки решетки ќе ви помогнат : прикажување фотографии, детски книги, рецепти, записи, колекционери, шишиња со вино и многу повеќе. Организирајте ја вашата countertop со организирање на вашата колекција за зачини. Создадете повеќе простор за подот кога се движите, лесен за пакување и носење. Прекрасни идеи за подароци : Оваа полица е многу погодна како подарок за оваа пригода, да ги израдувате вашето семејство и пријатели, користете го како подарок за венчавки, невестински туш, туш за бебиња или Денот на мајката : Мајка ти исто така заслужува реновирање на дневна соба со модерен стил . Користете го нашиот елегантен и шик штанд за приказ за да прикажете фотографии од вашите најдобри моменти. Никогаш не треба да се грижите за погрешно поставување на рамки . Кога се движите, можете лесно да растоварите, спакувате и да носите без никаква штета. Нема повеќе потење и болки во грбот од движење на тежок мебел. Купете го како подарок за да ги израдувате пријателите или семејството. Загарантирано 100% задоволство. Горди сме на квалитетот на нашите производи, ако имате какви било прашања или проблеми, ве молиме слободно контактирајте не, ние ќе го решиме за вас што е можно поскоро. Ова е совршено за прикажување на скоро било што и да бидете креативни : ако сакате да соберете гроздобер украси за дома, книги, филмови, винилни записи, итн., Можете дури и да ги прикажете шишињата со вино и да создадете украсен wallиден простор. Современите полици за лебдечки решетки ќе ви помогнат : прикажување фотографии, детски книги, рецепти, записи, колекционери, шишиња со вино и многу повеќе. Организирајте ја вашата countertop со организирање на вашата колекција за зачини. Создадете повеќе простор за подот кога се движите, лесен за пакување и носење. Прекрасни идеи за подароци : Оваа полица е многу погодна како подарок за оваа пригода, да ги израдувате вашето семејство и пријатели, користете го како подарок за венчавки, невестински туш, туш за бебиња или Денот на мајката : Мајка ти исто така заслужува реновирање на дневна соба со модерен стил .

Други карактеристики

1. Material:
MDF wood & laminate
2. Color:
white
3. Product size:
14L x 2.3H x 4W
Notice:
1. When receiving the goods, please confirm the goods according to the list of instructions. Once you find the Less part, please contact us with relevant pictures. We will deal with it in time.:
2. Please install the product in accordance with the instruction manual.:
3. It is recommended that the installation is not too tight and easy to adjust. After the structure is installed, strengthen the interface and make it more stable. The package includes:
3 x 14 modern white display stand and mounting hardware :

Најдобри понуди