.

.

LittleMachineShop.com Струг Чак, 6 - Вилица 4, Самоцентрирање-Челик Со Висок Степен-Вклучува клуч за чак и завртки за монтирање.

LittleMachineShop.com Струг Чак, 6 - Вилица 4, Самоцентрирање-Челик Со Висок Степен-Вклучува клуч за чак и завртки за монтирање.

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Компатибилност : овој производ е дизајниран да работи во широк спектар на машини за обработка на метали, вклучувајќи ги и повеќето врвни имиња на брендови Ве молиме погледнете ги нашите слики за да видите список на компатибилни машини. Списокот на машини се оние каде спецификацијата на машините обезбедува компатибилност. Ако не ја гледате вашата машина во списокот, речиси е сигурно дека овој производ нема да РАБОТИ на вашата машина. Во овој случај, ве молиме контактирајте не пред да купите, бидејќи може да имаме алтернативни опции. Вклучени Предмети : оваа ставка вклучува Струг Чак, 6 - вилица 4", клуч за чак и завртки за монтирање. Совети : Некои луѓе сакаат чак што може да собере поголеми дијаметри. 4 "чакс работи добро на мини струг, но тоа е можно да се користи 5" чак на мини струг. Монтирајте го овој чак на мини струг со еден од нашите адаптери за чак. Спецификации : Овој чак има 1,02 " (26 мм) преку дупка. Чакот може да ја задржи работата до 3,15 " (80 мм) во дијаметар. За Нас - Little Machine Shop.com е мал бизнис во САД специјализиран за извори и продажба на квалитетни машини, алатки, резервни делови и додатоци за машинисти за домашни продавници и мали машински продавници. Дополнително, продаваме надградби и додатоци за многу од водечките брендови. Секогаш кога е можно, ние работиме и промовираме, други мали американски машинисти и машински продавници кои продаваат иновативни производи.

Други карактеристики

Најдобри понуди