.

.

Монтирајте-Тоа! Ми-891 Пловечки Држач За Полица Монтиран На Ѕид За AV Приемник, Компонента, Кабелска Кутија, Playstation4, Xbox1, Двд Плеер, Проектор, Капацитет Од 17,6 Фунти, 1 Пол?

Монтирајте-Тоа! Ми-891 Пловечки Држач За Полица Монтиран На Ѕид За AV Приемник, Компонента, Кабелска Кутија, Playstation4, Xbox1, Двд Плеер, Проектор,

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

СТАВЕТЕ КОЈ БИЛО УРЕД на НЕГО : Дизајниран За употреба со двд плеери, ДВР, HD рекордери, кабелски кутии, MP3, Звучници, Конзоли за Игри (Xbox, Play Station, Nintendo, итн) ДИЗАЈН НА ЕДНА ПОЛИЦА : Вклучена 1 полица е изградена од калено стакло и има прилагодливост на висината. Прилагодете ја висината на полицата за различни компоненти. Димензии полица 14. Клучни Карактеристики На Производот. УРЕД ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ : Заштедува простор и уредно ја организира Вашата АВ Опрема. Полицата за прилагодување на висината ви овозможува да ја прилагодите висината на полицата за најдобро да ги собере вашите компоненти. Управувањето со кабелот ќе биде многу полесно. ИНСТАЛИРАЈТЕ ЗА НЕКОЛКУ МИНУТИ : Лесна и безбедна инсталација со упатство за лесно следење. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН : тие имаат завршница од свилено црно палто. Широкиот дизајн на полици и шема на бои се погодни и елегантни. Клучни Карактеристики На Производот. ТЕШКА КОНСТРУКЦИЈА : Капацитет На Тежина од 17 килограми. Капацитетот на оптоварување се тестира на 3 пати повеќе од номиналното оптоварување. Елегантна, модерна и декоративна алуминиумска плоча и стаклена полица со еден ѕид дизајнирана да држи двд плеери, Двр, ХД рекордери, Кабловски ТВ Кутии, АВ компоненти, системи за игри, за складирање На Цд-А, Двд-А и други медиуми, дури и за монтирање проектори.

Други карактеристики

Најдобри понуди