.

.

Вентилатор за климатик, ладилник за испарување на воздухот, преносен вентилатор за ладење на работната површина со 120 степени за тресење на главата и лесен циркула?

Вентилатор за климатик, ладилник за испарување на воздухот, преносен вентилатор за ладење на работната површина со 120 степени

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Област за испорака на широка воздух : Преносен климатик може да автоматско тресење на главата од 120 степени, 60 степени нагоре и надолу бесплатно прилагодување, професионален дизајн против слепиот дизајн, областа за испорака на воздухот се прошири за 80 проценти Брзо ладење : Преносен вентилатор за ладење на воздухот може брзо да се олади за 3 секунди, со испарување на мразот, ветрот на вентилаторот за да постигне силно ладење. Тивок дизајн : Преносен вентилатор за ладење на воздухот со тивок дизајн, снабдување со воздух тивко и нежно, нежно како дишењето, грижата за здравјето на семејството за спиење. Отстранлив за чистење : Преносен вентилатор за ладење на воздухот може да се отстрани за чистење, отворете го страничниот капак може да се замени за да се избегне загадување на прашината. Удобно опкружување : Преносен ладилник за воздух е погоден за ефикасно ладење, ви носи удобна канцелариска околина, удобна работа цел ден. Област за испорака на широка воздух : Преносен климатик може да автоматско тресење на главата од 120 степени, 60 степени нагоре и надолу бесплатно прилагодување, професионален дизајн против слепиот дизајн, областа за испорака на воздухот се прошири за 80 проценти. Брзо ладење : Преносен вентилатор за ладење на воздухот може брзо да се олади за 3 секунди, со испарување на мразот, ветрот на вентилаторот за да постигне силно ладење. Тивок дизајн : Преносен вентилатор за ладење на воздухот со тивок дизајн, снабдување со воздух тивко и нежно, нежно како дишењето, грижата за здравјето на семејството за спиење. Отстранлив за чистење : Преносен вентилатор за ладење на воздухот може да се отстрани за чистење, отворете го страничниот капак може да се замени за да се избегне загадување на прашината. Удобно опкружување : Преносен ладилник за воздух е погоден за ефикасно ладење, ви носи удобна канцелариска околина, удобна работа цел ден.

Други карактеристики

Item Type:
Air Conditioner Fan
Material:
ABS, PP, PC
Weight:
Approx. 850g/30.0oz
Size:
Approx. 140x130x180mm / 5.51x5.12x7.09in
Battery Type:
Built in Lithium Battery (Shipped with Built in Battery)
Battery Model:
18650
Battery Capacity:
4000mAh
Use Power:
7W
Charging Time:
3-3.5H
Water Tank Capacity:
180ml
Spray Volume:
30-50ml/h
Package List:
1 x Air Conditioner Fan   :
2 x Ice Compartment:
1 x Charging Cable:
Note:
Please allow for some errors in manual measurements. :

Најдобри понуди