.

.

Книги Аервеал Биндер дрвена собрана книжарница Детска полица за книги за книги на книги за книги на книги за книги, приказ Студентска градинка, полица за полици за ?

Книги Аервеал Биндер дрвена собрана книжарница Детска полица за книги за книги на книги за книги на книги за книги, приказ Студентска градинка,

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Дизајн на голем капацитет : Може да се чуваат дизајн со 5 слоеви, разумен распоред и повеќе простор за складирање, книги, духови, може да се чуваат Додатоци : Додатоци за хардвер, не лесни за 'рѓа, цврсти. Материјал : Квалитет на дрво, природна и здрава, мазна и убава површина, силна и цврста. Карактеристики : Складирање со голем капацитет, супер оптоварување, совршен менаџер за книги, може да се користи како штанд за приказ или решетката за складирање, е одличен избор за материјали за домашни канцеларии, многу погоден за завршување. Како декорација на вашата работна маса со стилско складирање на бирото. Дизајн на голем капацитет : Може да се чуваат дизајн со 5 слоеви, разумен распоред и повеќе простор за складирање, книги, духови, може да се чуваат. Додатоци : Додатоци за хардвер, не лесни за 'рѓа, цврсти. Материјал : Квалитет на дрво, природна и здрава, мазна и убава површина, силна и цврста. Карактеристики : Складирање со голем капацитет, супер оптоварување, совршен менаџер за книги, може да се користи како штанд за приказ или решетката за складирање, е одличен избор за материјали за домашни канцеларии, многу погоден за завршување.

Други карактеристики

Најдобри понуди