.

.

Книга за гости За Свадба, Дрвена Книга За Гости Незаборавни Тетратки Со Пораки Со Потпис Алтернативни Рустикални Украси За Венчавки Подарок За Прием Свадбена Заба?

Книга за гости За Свадба, Дрвена Книга За Гости Незаборавни Тетратки Со Пораки Со Потпис Алтернативни Рустикални Украси За Венчавки Подарок

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Прекрасен Спомен На Свадбените Спомени : во овие модерни денови каде што сѐ е дигитално, би било убав гест да ги задржите добрите желби и честитки на вашите гости вечно зачувани во вашата персонализирана книга за гости на свадбата Зачувајте ги прекрасните моменти на прослава во уникатно персонализирана книга за гости. Свадба Љубов Шупливи Гостин Книга Дрвени Бележник Свадба Свадба. Дрвена Меморијална Книга со тврд повез : За книгата за Гости Со Љубовна Меморија и Знакот За Маса, користиме врвен материјал од иверица од басвуд со висока детална технологија за ласерска прецизност. Дрвена површина на табла со завршена боја на орев е внимателно изшкуркана со убав допир. Дрво жито и боење може да се разликуваат малку. Книгата за венчавки Мери 7х4, 1х0, 5 во g Фото Албум Лаптоп Креативни Занаети Стил Два. Погоден За Различни Прилики : бидејќи нашите дизајни ви овозможуваат да ја прилагодите книгата за гости со детали како имиња, презиме и датум, можете да ја користите како книга за гости, организатор на настани и книга со регистри за разни настани, како што се свршувачка, невестински туш, забава во куќа за гости, забава за обновување на заветите. Свадба Алтернатива : Барате уникатна книга за гости за да ги поздравите вашите гости додека влегуваат?И со софискатно кутија за подароци, е добар избор за подарок, Не Гледајте понатаму!Оваа книга за гости е совршен декоративен додаток за модерен, рустикален или селски стил wedding.It може да се даде како вреден спомен на вашите родители, љубовници и младенци. Посветеност : веруваме дека врвниот квалитет и добрата услуга ќе ја освојат вашата доверба. Ако наидете на проблеми за време на употребата, ве молиме контактирајте не навреме.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wooden Guest Book
Style:
JM00433, JM01184, JM00431(Optional)
Material:
Basswood
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.17.7x10.5x1.2cm/7x4.1x0.5in
Weight:
Approx.127g~145g/4.5oz~5.1oz
Craft:
Carving
Hanging Form:
Hanging ornaments
Category:
Pendant
Package List:
1 x Wooden Guest Book
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди