.

.

10ps наводнување капка по капка 1/2 адаптер за наводнување за капки за капка по капка за капки за капка по капка за наводнување на капки за наводнување на цевки за наво?

10ps наводнување капка по капка 1/2 адаптер за наводнување за капки за капка по капка за капки за капка по капка за наводнување на капки

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

1/4 фитинзи за наводнување капка по капка Изработено од врвен материјал, еколошки и достапни за долг животен век. Адаптер за цевки Барб. Се користи за капиларно црево за цевки од 4/7мм. 1/4 фитинзи за наводнување капка по капка. издржлива конструкција. Висок квалитет и 100% нови адаптери за цевки. 1/4 фитинзи за наводнување капка по капка. Изработено од врвен материјал, еколошки и достапни за долг животен век. Адаптер за цевки Барб. Се користи за капиларно црево за цевки од 4/7мм. 1/4 фитинзи за наводнување капка по капка. издржлива конструкција. Висок квалитет и 100% нови адаптери за цевки. Спецификација : Карактеристики : Направено од врвен материјал, еколошки и достапен за долг животен век. Користено за капиларно црево за цевки од 4/7мм. , ладење на балкон, итн. Висок квалитет и 100% нови адаптери за цевки. : 10* Адаптери за цевки : Ве молиме, дозволете мала грешка поради рачно мерење и проверете дали не ви пречи пред да нарачате.

Други карактеристики

Features:
Made of premium material, eco-friendly and available for long lifespan.:
Used for 4/7mm tubing capillary hose.:
Great for agriculture, lawn, garden, patio, greenhouse ,swimming pool misting fog cooling/irrigation, watering, humidification, balcony cooling, etc.:
High quality and 100% brand new tubing adapters.:
boasting corrosion resistance, high sensitivity and durable construction.:
Specification:
Condition:
100% Brand new
Material:
Plastic
Thread:
1/2 external thread
Thread length:
1.3cm / 0.51in
Package List:
10* Tubing Adapters:
Notice:
Please allow slight error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:

Најдобри понуди