.

.

DoITOOL вежба бит вежба бит карбид вежба за дупки за клучеви рутер рутер клуч за клучеви за дрва хексадецимална завртка за мелење секачи за мелење дупчал бит карбид ве?

DoITOOL вежба бит вежба бит карбид вежба за дупки за клучеви рутер рутер клуч за клучеви за дрва хексадецимална завртка за мелење секачи

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

За вашата CNC машинерија, овие долготрајни битови се направени од челик за прецизно, лесно искуство со сечење Направено од челик и легура материјал, обезбедувајќи добри перформанси за мелење и сечење. Овој секач за мелење на вратите на гардероба е произведен за да се исполнат стандардните спецификации. Не-стап ножеви, бесплатни чад, без вкус, нем, дизајн на процесот на мелење на огледало. Овој рутер работи да им обезбеди на производителите на CNC најдобри производи и да им помогнат да работат поефикасно. За вашата CNC машинерија, овие долготрајни битови се направени од челик за прецизно, лесно искуство со сечење. Направено од челик и легура материјал, обезбедувајќи добри перформанси за мелење и сечење. Овој секач за мелење на вратите на гардероба е произведен за да се исполнат стандардните спецификации. Не-стап ножеви, бесплатни чад, без вкус, нем, дизајн на процесот на мелење на огледало.

Други карактеристики

Најдобри понуди