.

.

Конектори за жици Викаски, Crimp конектори 360pcs Пролетните терминали Изолациони комплет за ракави на ладно притискање на терминал со конектори за крајна жица Crimp коне?

Конектори за жици Викаски, Crimp конектори 360pcs Пролетните терминали Изолациони комплет за ракави на ладно притискање на терминал со конектори

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Избрани материјали, високи перформанси за безбедност на производи, силна употреба и не е лесно да се испаднат Погодно за уред за дистрибуција, електрична електрична жица за електрична енергија за електрична опрема и прелистување. Усвоен од материјал, таа е издржлива и долготрајна употреба. Електрични конектори за крим за домаќинство, возило и многу повеќе. Овде ќе ги најдете вистинските конектори за сите ваши електрични проекти за жици. Доаѓа со сè што ви треба за да направите лемење помалку електрични поправки низ домот, продавницата или надвор. Карактеристики- боја : разновидна боја.- Материјал : затемнет бакар.- Големина : околу 1.- Погоден за уред за дистрибуција, електрична електрична жица за електрична енергија за електрична опрема и прелистување. - Електрични приклучоци за прицврстување за домаќинство, возило и многу повеќе. Овде ќе ги најдете вистинските конектори за сите ваши електрични проекти за жици.

Други карактеристики

Најдобри понуди