.

.

Отворач за тегли, 4 Во 1 Мултифункционален Отворач За Конзерви За Пиво, Конзерва, Сода Вода, Капаче За Усни Од Џем Тегла, Комплет За Отворање Шишиња Лесен За Употреба ?

Отворач за тегли, 4 Во 1 Мултифункционален Отворач За Конзерви За Пиво, Конзерва, Сода Вода, Капаче За Усни Од Џем Тегла, Комплет

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

4 ВО 1 Отворач За Тегли и Отворач за Шишиња АБС Гумен Материјал. Дебели И Издржливи,. Не Е Лесно Да Се Деформира. [4 во 1 Отворач За Тегли И Отворач За Шишиња ] конзервата ги отвора усните за Капачињата за пиво, лименки со грав, капачиња од газирани пијалоци,безалкохолни пијалоци ,капаци од шишиња со кисели краставички . Лесно извртувајте ги капачињата за завртки со едноставен пресврт. [V Стил Дизајн ] мултифункционален дизајн на отворачи За Конзерви е во согласност со вештачката структура на човечкото тело, а отворањето на конзервата е лесно и без напор. На страната е инсталирана гумена лента против лизгање, која не е лесно да се лизне. Во средината е поставена спирална тркалезна дупка, која се користи при отворање пиво. Опашката е дизајнирана со триаголен врв, што го олеснува ргуубопитството на лименките. Покрај тоа, големината на типот на завртката со дијаметар од 3-7 см е поставена, што е погодно за капаци со различни големини. ОСОБЕНО ПОГОДЕН ЗА ЛУЃЕ СО СЛАБИ РАЦЕ. [Премиум Материјал За СМОЛА ЗА СТОМАЧНИ Мускули ] рачниот отварач за конзерви е изработен од висококвалитетна СМОЛА ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и не е лесно да се оштети. Неговиот работен век генерално може да достигне повеќе од 10 години.

Други карактеристики

Најдобри понуди