.

.

Folinus Faline Faucet со Sprayer, четкана златна тапа за бања, месинг единечно копче за топла и ладна вода, тапа за мијалник на садови со режим на фонтана, вклучена 10 '' палуба плоч?

Folinus Faline Faucet со Sprayer, четкана златна тапа за бања, месинг единечно копче за топла и ладна вода, тапа за мијалник на садови со

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Современ дизајн - Folinus Gold Baly Faucet е дизајниран со идеја за минимализам, едно копче за без напор проток и контрола на температурата Тапачката за бања со режим на миење на устата го прави погодно да ги исплакнете устата и лицето. Мултифункционална - тапа за мијалник има 3 режими (спреј, поток и миење на устата). Копчето за прекинувач може да се пренесе помеѓу режимот на меур и посипување. Копчето за копче може да се пренесе во режим на миење на устата. Повлечете го распрскувачот на тапа со сигурен систем за повлекување овозможува чистење на мијалник со целосен опсег, собирање вода, миење на косата и плакнење на устата итн. Месингот обезбедува издржливост и сигурност; Завршувањето на четката со злато е дизајн за анти-прсти, се спротивставува на корозија и 'рѓа. Лесна инсталација - Тапаните за бања за мијалник 1 дупка доаѓаат со 10 '' Покриена плоча што се вклопуваат и за 3 дупки; Црева за снабдување : 23,6 инчи долги, доаѓа со адаптери (3/8''to 1/2 ''), Прирачник за инсталација. Услуга по продажба - можете да инсталирате Folinus lavatory Faucet со доверба во суетата на бањата и мијалникот на сливот. Оваа модерна тапа за бања е најдобриот избор за реновирање на бања, фарма и RV и совршено одговара на различен стил. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не преку е -пошта. Ние ќе го решиме проблемот за вас во рок од 24 часа. Современ дизајн - Folinus Gold Baly Faucet е дизајниран со идеја за минимализам, едно копче за без напор проток и контрола на температурата. Тапачката за бања со режим на миење на устата го прави погодно да ги исплакнете устата и лицето. Мултифункционална - тапа за мијалник има 3 режими (спреј, поток и миење на устата). Копчето за прекинувач може да се пренесе помеѓу режимот на меур и посипување. Копчето за копче може да се пренесе во режим на миење на устата. Повлечете го распрскувачот на тапа со сигурен систем за повлекување овозможува чистење на мијалник со целосен опсег, собирање вода, миење на косата и плакнење на устата итн. Месингот обезбедува издржливост и сигурност; Завршувањето на четката со злато е дизајн за анти-прсти, се спротивставува на корозија и 'рѓа.

Други карактеристики

Најдобри понуди