.

.

РУИФУУ Рампа За Сопирачки Распрскувач Диск За Сопирачки Сепаратор Алатка Клипна Сопирачка Дебеломер Алатка За Компресија Тешка Алатка За Распрскување На Подлога?

РУИФУУ Рампа За Сопирачки Распрскувач Диск За Сопирачки Сепаратор Алатка Клипна Сопирачка Дебеломер Алатка За Компресија Тешка Алатка За Распрскување

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Qurtarial resprader Оваа Алатка За Сепаратор На Тешки Дискови За Сопирачки За Сопирачки Е изработена од високојаглероден челичен материјал И измешани Со хром ванадиум челик обезбедуваат издржливост. Quonce quance ® Распрскувачот На Тешката Подлога за Сопирачките е корисна алатка која ќе ви помогне лесно и брзо да ја компресирате внатрешната подлога за сопирачките и да го одморите клипот на вашето возило. Qust АЛАТКАТА за РАСПРСКУВАЊЕ НА ПОДЛОГАТА за СОПИРАЧКИТЕ е дизајнирана да примени рамномерна и прецизна сила на компресија, што ја прави замената на подлогата за сопирачките полесна и побрза. Qust АЛАТКАТА за РАСПРСКУВАЊЕ НА ПОДЛОГАТА за СОПИРАЧКИТЕ е дизајнирана да примени рамномерна и прецизна сила на компресија, што ја прави замената на подлогата за сопирачките полесна и побрза. Quadge вклучува q 1 x Алатка За Раздвојување На Подлогата За Сопирачките На Дискот За Сепаратор На Сопирачките. Qurtarial resprader Оваа Алатка За Сепаратор На Тешки Дискови За Сопирачки За Сопирачки Е изработена од високојаглероден челичен материјал. И измешани Со хром ванадиум челик обезбедуваат издржливост. Quonce quance ® Распрскувачот На Тешката Подлога за Сопирачките е корисна алатка која ќе ви помогне лесно и брзо да ја компресирате внатрешната подлога за сопирачките и да го одморите клипот на вашето возило.

Други карактеристики

Најдобри понуди