.

.

Забави за забави за деца 3-5 украси на Велигденска забава Зајаци украси Детска празнична забава за одмор забава Облечи фото реквизити цртан филм јајце зајак на глав?

Забави за забави за деца 3-5 украси на Велигденска забава Зајаци украси Детска празнична забава за одмор забава Облечи фото реквизити цртан

DEN 969.60

Количина на стоки
Тековен

Велигденските украси се изработени од пластика и можат да се користат долго време Овие украси се многу погодни за трговски центри, хотели, клубови и забави. Декорациите вклучуваат 1 парчиња, украси за задоволување на вашите потреби за забава. Нашите декоративни чаши се погодни за украси на велигденска забава, но и за свадби, роденденски забави или други украси за празници. Може да се користи како слатки подароци за пријателите и семејството. Лесно може да го украси секој празник што го сакате и е прекрасен реквизит. Организатор на настани Организатор за книги за забави за деца 8-12 Гуди торби момчиња спортски настани фустани за жени елегантни тропски забави украси партиски знамиња партија знамиња на знаме момчиња забава за деца 8-12 украси за роденденска забава за жени забави украси роденденски специјални настани фустани жени. Party Favors for Kids 3-5 Easter Party Decorations Rabbit Decorations Children's Holiday Party Holiday Party Dress Up Photo Props Cartoon Egg Rabbit Headband Event Horizon Book Easter party decorations rabbit decorations children's holiday party holiday party dress up photo props cartoon egg rabbit headband Material : Plastic Color : Како што се прикажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.

Други карактеристики

Најдобри понуди