.

.

Абаодам 2 парчиња Хартија Вентилатор За Свадба Декор Декорација На Домот Декорации пара Салас Де Каса 80 Ти Декорација На Забава Рачен Вентилатор Декор За Свадбена ?

Абаодам 2 парчиња Хартија Вентилатор За Свадба Декор Декорација На Домот Декорации пара Салас Де Каса 80 Ти Декорација На Забава

DEN 209.60

Количина на стоки
Тековен

ПОЗАДИНА НА ФОТОГРАФИЈАТА на ВЕНТИЛАТОРОТ за ХАРТИЈА Изработен Од безбеден и издржлив хартиен материјал, може да биде некое време, не е лесно да се деформира ХАРТИЈА ВЕНТИЛАТОР ФОТО РЕКВИЗИТ Голема големина : 13. 8 инчи/ 35* 35см. А за украсување ѕидови во спалната соба. ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОР ДОМАШНА ДЕКОРАЦИЈА Одлични реквизити во позадина за фотографија како што се козметика, кармини, накит, алатки за шминка, часовници,. ПАРТИЈАТА ФАВОРИЗИРА влијанието на светли бои и едноставен преклопен дизајн на вентилаторот се многу и изненадувачки како украси. ДЕКОРАЦИИ ОД ХАРТИЈА Деликатните детали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. ПОЗАДИНА НА ФОТОГРАФИЈАТА на ВЕНТИЛАТОРОТ за ХАРТИЈА Изработен Од безбеден и издржлив хартиен материјал, може да биде некое време, не е лесно да се деформира. ХАРТИЈА ВЕНТИЛАТОР ФОТО РЕКВИЗИТ Голема големина : 13. 8 инчи/ 35* 35см. А за украсување ѕидови во спалната соба. ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОР ДОМАШНА ДЕКОРАЦИЈА Одлични реквизити во позадина за фотографија како што се козметика, кармини, накит, алатки за шминка, часовници,. ПАРТИЈАТА ФАВОРИЗИРА влијанието на светли бои и едноставен преклопен дизајн на вентилаторот се многу и изненадувачки како украси. ДЕКОРАЦИИ ОД ХАРТИЈА Деликатните детали и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Пакет Листа 2 х проп Фанови Карактеристики-Произведени со врвен хартиен материјал, цврст и практичен за трајна употреба декор за чиноизерија. - Овој реквизит за фотографија е и носи, погоден за повеќекратна употреба лунарен новогодишен висечки украс. - Со антички и стилски дизајн изглед, направете ја сликата повеќе шик и креативна Хартија Вентилатор Реквизит.

Други карактеристики

Најдобри понуди