.

.

Складирање На Јога Подлога За Јога, Пренослива Торба Отворена Чанта За Ќебе Од Вилински Коњчиња Патување Торба За Складирање Со Голем Капацитет За Канцелариски Тр?

Складирање На Јога Подлога За Јога, Пренослива Торба Отворена Чанта За Ќебе Од Вилински Коњчиња Патување Торба За Складирање Со

DEN 144.16

Количина на стоки
Тековен

[Широко Користен] држач За јога мат е погоден за јога, теретана, работа, вежбање, плажа, патување и слободно време [Мултифункционална Употреба] торба за одмор што може да се користи за различни сцени без подлога за јога. [Добар Дизајн] јога торба има странични ракави за држење на јога мат или јакна. Внатрешност со преголем џеб со патент за телефон, пари, клучеви и ситници. [Идеален Подарок] разноврсната торба за рамо за јога со голем капацитет е идеален подарок за пријателите и љубителите на јога. [Совршен Избор] Ако барате торба за јога со поголема разноврсност од исправената, ова може да биде совршен избор. [Добар Дизајн] јога торба има странични ракави за држење на јога мат или јакна. Внатрешност со преголем џеб со патент за телефон, пари, клучеви и ситници. [Мултифункционална Употреба] торба за одмор што може да се користи за различни сцени без подлога за јога. [Широко Користен] држач За јога мат е погоден за јога, теретана, работа, вежбање, плажа, патување и слободно време.

Други карактеристики

Item Type:
Yoga Tote Bag
Material:
Cotton Linen
Product Size:
Approx. 35x45cm / 13.8x17.7in
Weight:
Approx. 282g / 10oz
Package List:
1 x Yoga Tote Bag:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement. :

Најдобри понуди